; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Andreea Mantea, dată de gol de Cristi Mitrea! Cine este iubitul secret al prezentatoarei

15 June 2021

Andreea Mantea a fost discretă în ultimii ani atunci când a venit vorba de viața amoroasă. După despărțirea de Cristi Mitrea, prezentatoarea nu a mai dorit să se afișeze public în compania noului său partener. 

Iată însă că Andreea Mantea a fost dată de gol chiar de fostul partener și tatăl băiețelului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea de la Kanal D are o relație de 5 ani cu bărbatul care se pare că îi e alături indiferent de circumstanțe.

Andreea Mantea a recunoscut în nenumărate ori că are un partener de viață, însă mereu a dorit să păstreze discreția. Cu toate astea, Cristi Mitrea a dezvăluit, voit sau nu, numele partenerului Andreei Mantea pe care l-a și cunoscut personal.

 „L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge', a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță'.

 Vezi galeria foto >

Se pare că  cei doi s-ar fi cunoscut pe culoarele postului Kanal D, acolo unde amandoi lucrează. Valeriu Floricel a fost producătorul emisiunii „Se strigă darul', show prezentat de Andreea Mantea pentru Kanal D. 

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens. 

E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine  și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim’ foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul', a povestit în urmă cu câteva luni Andreea Mantea pentru TVMania.

 
 
Articol scris de Alina Stoicescu
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare