; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea caută mondeni curaţi

03 November 2011

Venită recent pe postul de co-prezentatoare a Cancan TV', de la Kanal D, Andreea vrea să ne arate latura bună a vedetelor, dar i-a rezervat un mic avertisment colegului Adrian Artene!

Ce te-a atras la oferta Cancan TV'?

În momentul în care am primit oferta, am simţit că pot să accept această provocare. Cu siguranţă m-a influenţat şi dorinţa de a sublinia faptul că persoanele publice, pe lângă toate cancanurile şi picanteriile cotidiene, au şi o parte curată, bună. Aş vrea sa scot de la invitaţii mei lucrurile bune, sensibile pe care aceştia le pot spune.

Din ţintă a tabloidelor, ai ajuns de cealaltă parte a baricadei. Cum se văd lucrurile de-aici?

Nu pot spune că sunt chiar de cealaltă parte a baricadei. Încerc să fiu obiectivă în prezentarea subiectelor şi a invitaţilor din emisiune. Niciodată nu o să-mi permit să judec pe cineva.

Cu toate astea, colegul Adrian Artene spunea într-un interviu că ai un sarcasm năprasnic'…

Sunt convinsă că o sa avem momente în care ne vom lovi de subiecte mai picante, în care nu voi putea îndulci situaţia şi în care va fi nevoie să-mi scot la iveală sarcasmul năprasnic' de care vorbea Adrian.

Tot el spunea că, deşi îi eşti parteneră la emisiune, tot n-o să ai imunitate' când vine vorba de dezvăluiri. Ce te faci?

Eu sper să nu fie aşa, doar suntem colegi! Dacă nu, Adrian ar trebui să se gândească la faptul că în aceeaşi măsură lucrez şi eu la Cancan TV', aşa că îi propun să mediteze de două ori la subiectul imunităţii'. (râde)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare