Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Mantea a fost apostrofată de fiul ei David. De ce a lăsat-o fără replică. „Nu cu oameni pe care nu-i cunoști!”

Andreea Mantea a fost apostrofată de fiul ei David. De ce a lăsat-o fără replică. „Nu cu oameni pe care nu-i cunoști!”
32

de Cristina Țapu,

Andreea Mantea este o mamă implicată și foarte grijulie. Prezentatoarea TV are un fiu pe nume David, alături de Cristian Mitrea, însă acesta nu se implică în viața copilului. Andreea îi dedică mult timp lui David și recent a constatat, cu uimire, că micuțul se descurcă foarte bine în contextele sociale și știe să ofere răspunsuri pe măsură.

Andreea Mantea a fost apostrofată de fiul ei de doar opt ani, David

Andreea Mantea se ocupă singură de creșterea fiului ei, David. La vârsta de 8 ani, David are o mulțime de opinii, remarci și critici. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Playtech.ro o conversație surprinzătoare pe care a purtat-o cu fiul ei.

După ce au participat împreună la nunta lui Bursucu, Andreea Mantea, David și Simona Pătruleasa s-au întors noaptea la hotel cu un taxi. David nu a fost impresionat de glumele mamei sale și i-a atras imediat atenția în privința lor.

„Am fost la nuntă la Bursucu. Și eram în uber, am plecat de la nuntă: eu, Simona Pătruleasa și David. Am luat o sticlă de apă, îmi era foarte sete și exact la plecare am luat o sticlă de apă, am deschis sticla într-un final și am dat să beau”, a început prezentatoarea de la Kanal D să povestească. Și a continuat: „Și a luat o groapă șoferul și am spus: «Aoleu, stați ușor, că nu vreau să ajung fără dinți», nu știu ce am zis, nici nu contează, am zis ceva. Hihihi, a râs toată lumea! Ajungem la hotel, ne despărțim de Simona, ea stătea la erajul 1, eu la 2, ea înaintea mea a coborât din lift.

de-ce-andreea-mantea-nu-i-a-cumparat-fiului-ei-un-telefon-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 32

Rămân singură în lift cu David și zice: «Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?» Dar ce am făcut greșit? Și el zice: «Dar cum? Parcă ați râs prea mult! Parcă s-a râs prea mult!». Mamă, dar așa suntem. «Da, dar nu cu oameni pe care nu-i cunoști!»”, a povestit Andreea Mantea, conform celor de la Playtech.

Andreea Mantea nu este dispusă să acorde o nouă șansă iubirii

Andreea Mantea este singură de aproximativ doi ani de zile și nu intenționează să schimbe acest aspect prea curând.

Ultima sa relație a durat cinci ani și a fost una discretă, vedeta refuzând să se afișeze public alături de cel care i-a fost partener. În trecut, ea a avut o relație și cu sportivul Cristian Mitrea, iar din iubirea lor a luat naștere David, fiul pentru care Andreea ar muta și munții din loc.

Andreea preferă să-și dedice timpul și energia fiului său, David. Există o mulțime de oameni care sunt de părere că ea nu procedează corect alegând să nu aibă o relație, însă Andreea refuză să asculte criticile. Până la urmă, ea știe ce este cel mai bine pentru propria persoană și pentru micuțul David.

De ce nu se uită Andreea Mantea la emisiunile ei  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 32

Andreea Mantea a debutat în televiziune în anul 2005

Andreea Mantea s-a născut în București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, cu o medie modestă la examenul de Bacalaureat, respectiv 7.40, iar cea mai mică nota a luat-o chiar la limba română, proba orală, 5.50.

A debutat în televiziune în anul 2005, iar din acel moment au urmat tot felul de proiecte de succes pentru frumoasa prezentatoare. Deși nu are studii în domeniul televiziunii, Andreea Mantea a fost coprezentatoare la emisiunile postului Kanal D -„Wowbiz”, împreună cu Mădălin Ionescu, „Se strigă darul”, alături de Bursucu (Adrian Cristea), „Nuntă cu suprize”, alături de Cove, „Te vreau lângă mine”, dar și „Puterea dragostei”.

Sursă foto: Instagram Andreea Mantea – Kanal D

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton