; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A&C FINALA 2

Andreea Mantea a primit inelul şi cererea în căsătorie şi a spus <>

22 August 2014

După 12 episoade încărcate de emoţie, burlăciţa Andreea Mantea a desemnat marele câştigător al reality show-ului „Burlăciţa', de la Antena 1.

[Not a valid template]

Minute bune, burlăciţa a fost convinsă că nu va exista niciun câştigător şi asta deoarece pe Alex l-a eliminat încă de la începutul episodului, iar inelul pe care Marius i-l pregătise, l-a refuzat.

Adevărata surpriză a venit în momentul în care în locul lui Cristi, Bogdan i-a adus o scrisoare prin care acesta a anunţat-o că nu vrea să mai aibă de-a face cu ea. Totul a fost doar o stategie din partea concurentului, care a venit în faţa Andreei purtând un tricou inscripţionat cu mesajul „Imbătrâneşte alături de mine'.

În genunchi, Cristi a cerut-o de soţie şi i-a pus inelul pe deget, iar Andreea a spus <>.

„Pentru prima dată pot să spun şi eu asta. Şi eu te iubesc! Şi mă bucur că am avut curajul să particip la această emisiune, mă bucur că ai venit, m-am rugat foarte mult timp să întâlnesc un om ca tine. Şi se pare că mi s-au îndeplinit dorinţele şi rugăciunile', a mărturisit Andreea.

Cristi a continuat: „Îţi garantez că impreună putem să mutăm munţii. Eşti de acord să pleci cu mine să cucerim lumea? E probabil cel mai important gest pe care l-am făcut in viaţa mea şi primul de acest gen. Dacă am greşit, să-mi fie cu iertare. Nu mă pricep atât de bine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare