Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Liptak a trecut prin clipe dificile când a debutat în afaceri: „Lumea spunea că eram milionari, dar noi făceam pana prostului”

Andreea Liptak a trecut prin clipe dificile când a debutat în afaceri: „Lumea spunea că eram milionari, dar noi făceam pana prostului”
9

de Cristina Țapu,

Andreea Liptak a împărtășit povestea despre cum ea și soțul ei, Răzvan Spiridon, au reușit să construiască o afacere de succes după ce au părăsit lumea televiziunii. Demersul nu a fost unul ușor, însă rezultatele obținute sunt pe măsură, iar Andreea nu regretă deciziile pe care le-a luat.

Andreea Liptak a vorbit despre obstacolele pe care le-a depășit

Invitată într-un podcast moderat de Adrian Artene, fosta prezentatoare de la Pro TV, Andreea Liptak, a dezvăluit cum a pornit de la zero pentru a deveni independentă financiar în prezent. Cu o experiență de 15 ani în media, Andreea și soțul ei, Răzvan Spiridon, au decis să părăsească televiziunea în 2012 și să se dedice dezvoltării unei afaceri în domeniul cosmeticelor și al nutriției.

Andreea Liptak povestește că în perioada în care ea și soțul ei lucrau în televiziune, au luat un credit bancar pentru a-și achiziționa un apartament, însă ulterior au ajuns să se confrunte cu datorii din cauza schimbărilor survenite pe piața financiară în acea perioadă tumultuoasă.

andreea-liptak-si-mihai-deduIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Dar noi am construit totul de la zero, prin forțe proprii. Și tot ce agonisisem în vremea respectivă – ne-am luat un apartament cu credit, ne-am luat o mașină în leasing, că nu ne permiteam altfel, păream niște angajați ‘de lux’, dar salariile erau care erau. Poate lumea își imaginează nu știu ce…”, a declarat Andreea, în cadrul podcastului lui Adrian Artene.

Andreea Liptak, dezvăluiri despre afacerea sa

Andreea a povestit că ea și soțul său s-au confruntat cu mai lipsuri financiare până când afacerea lor a ajuns să se dezvolte în adevăratul sens al cuvântului. Ratele pe care trebuiau să le plătească deveniseră greu de acoperit pentru că valoarea francului elvețian crescuse, iar familia Andreei s-a luptat din greu pentru a ieși din această situație delicată.

„Lumea spunea că suntem milionari în dolari și că suntem răsfățați și noi eram… sper să nu se supere soțul că spun asta, dar aveam momente când făceam pana prostului pentru că nu aveam cu ce să alimentăm mașina să ducem copiii la grădiniță”, a declarat Andreea.

Andreea Liptak şi soţul ei, Răzvan Spiridon, au părăsit lumea televiziunii și s-au orientat spre o afacere cu cosmetice, de tip piramidal, care i-a îmbogăţit! Cei doi deţin o afacere bazată pe vânzarea de produse cosmetice și suplimente nutritive şi care face parte dintr-un sistem piramidal multinațional.

„Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat recrutați într-o afacere de network-marketing, mulți-level, ca să putem supraviețui rămânând etici-un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru, pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!). Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, scria Andreea, pe pagina personală de Facebook, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton