Homepage  / Vedete româneşti

Andreea și Cabral Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsătorie. Imagini inedite din ziua în care au spus „Da”

Andreea și Cabral Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsătorie. Imagini inedite din ziua în care au spus „Da”
11

de Cristina Țapu,

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de ani întregi, iar data de 4 iunie este una cu totul specială pentru cei doi întrucât sărbătoresc 13 ani de căsnicie. Iată cum arătau cei doi îndrăgostiți în ziua nunții!

Andreea și Cabral au împlinit 13 ani de căsătorie

Andreea Ibacka a profitat de ocazia specială și a distribuit în mediul online imagini realizate în ziua în care ea și Cabral și-au unit destinele în fața divinității, dar și a prietenilor prezenți le ceremonie. „Primii 13 ani cu de toate. La mulți ani nouă! Naşii lui 2024 vs Mirii lui 2011. Swipe left să vezi cum întinerim cu 13 ani”, a scris Andreea, în dreptul imaginilor.

cabralIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pavel Bartoș câștigă premiul pentru cel mai simpatic comentariu! „Primii 13 ani sunt mai grei, după aia, doar miere!”, a scris în mediul online prezentatorul de la „Românii au talent”.

Andreea și Cabral s-au căsătorit în anul 2011

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți din 2011 și sunt binecunoscuți pentru umorul și relația lor solidă. Cei doi au împreună doi copii și sunt considerați unul dintre cele mai îndrăgite și amuzante cupluri din lumea media. În plus, Cabral mai are o fiică din relația pe care a avut-o cu Luana Ibacka. Inoke locuiește în Olanda, acolo unde urmează cursurile facultății, și are o relație foarte bună atât cu tatăl său, cât și cu mama sa vitregă.

Andreea Ibacka a dezvăluit care este secretul lor pentru o relație fericită

Andreea Ibacka a subliniat importanța umorului în relația sa cu soțul ei. Cei doi sunt părinții a doi copii, Namiko și Tiago și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Vedeta a dezvăluit că ei și partenerul lor petrec adesea timp separat, considerând acest aspect foarte important pentru relația lor.

„A mers la niște cursuri de PR recent!Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine!. În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea”, a povestit Andreea Ibacka, conform Ego.ro.

Cabral și Andreea formează un cuplu de 15 ani și sunt căsătoriți de 13. Împreună au doi copii minunați, iar de-a lungul timpului au găsit modalitatea prin care să facă față oricărei provocări. 

Din exterior, orice legătura pare ideală, însă realitate este complet diferită. Fiecare relație presupune compromisuri, discuții neplăcute și momente mai puțin bune, însă totul se încheie în mod fericit dacă partenerii știu să comunice, este de părere Cabral.

Sursă foto: Instagram Andreea Ibacka

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton