Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka și-a dus fiica în vârstă de 5 ani la concertul Coldplay. „Poate o să-i placă. Poate o s-o influențeze”

Andreea Ibacka și-a dus fiica în vârstă de 5 ani la concertul Coldplay. „Poate o să-i placă. Poate o s-o influențeze”
13

de Cătălina Matei,

Primul concert susținut de trupa Coldplay în România a atras, cum era de așteptat, și multe vedete autohtone. Printre ele și Andreea și Cabral Ibacka, care au avut parte de o însoțitoare specială: pe Namiko, fetița lor în vârstă de 5 ani.

Andreea Ibacka și-a dus fiica în vârstă de 5 ani la concertul Coldplay

Zeci de mii de spectatori au participat la primul concert Coldplay din România, care a avut loc pe 12 iunie. Printre cei care au asistat la eveniment s-a regăsit și familia Ibacka, în formula de… 3. Mai precis, Andreea și Cabral Ibacka au fost însoțiți la concert de Namiko, fetița lor în vârstă de 5 ani.

Pentru toți cei care se întreabă de ce e Namiko la concert… Pentru că e o super experiență. Poate o să-i placă. Poate o s-o influențeze. Pentru că atât de tare mi-am dorit eu să ajung la Michael Jackson în 1992. Și nu am mers fiindcă „eram prea mică”. Și apoi a fost prea târziu”,  a scris Andreea Ibacka într-o postare pe InstaStory, acolo unde a publicat câteva cadre de la concert.

screenshot-2024-06-13-101947Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Din cadrele postate de mama sa, Namiko pare că s-a distrat de minune la concert, unde a purtat și niște căști speciale de protecție fonică pentru copii. Puștoiaca chiar a și filmat momentele din deschiderea concertului.

În același timp, tăticul ei era pus pe șotii. De exemplu, Cabral s-a „infiltrat” în cadrele Alinei Eremia, prezentă și ea la concert.

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Inoke, fiica cea mare a lui Cabral

Cabral Ibacka este căsătorit acum cu Andreea Ibacka și împreună au doi copii: pe Namiko și pe Tiago. Însă, în trecut, Cabral a mai fost căsătorit. Din căsnicia cu Luana, el are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 21 de ani. Recent, Andreea a fost invitată în podcastul lui Jorge, unde a povestit că se înțelege foarte bine cu Inoke. 

namiko-ibacka-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Inoke are 21 de ani acum. Da (n.r. dacă se înțelege cu Inoke). Ea este plecată acum în Olanda. Ne vedem de câte ori putem, de câte ori vine ea în țară, în general și acum de sărbători. Astă-vară am petrecut o vacanță superbă și cu copiii mici, la ea, în vizită și am mers peste tot, am avut disponibilitate completă înspre toate parcurile de distracții, împreună cu frățiorii mai mici, chiar dacă este o diferență foarte mare, de o generație aproape, între ei. De la 5 la 21 de ani… Au o relație foarte mișto, care probabil nu este relația clasică de surori, pentru că e diferența de vârstă foarte mare, de 16 ani și de 19 ani față de Tiago, deci practic încă o generație, dar e foarte mișto și să le vezi vorbind și pe videocall, pe Namiko cu Inoke. Asta mică îi povestește toate prostiile ei, dramele de la grădiniță, îți dai seama, că și ei au iubiți, schimbă iubiți”, a povestit Andreea Ibacka. 

Sursă foto: Instagram Andreea Ibacka

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton