; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Ibacka, ședință foto în vacanță. Însărcinată în al doilea trimestru, actrița a plecat în Grecia (3)

Andreea Ibacka, ședință foto în vacanță. Însărcinată în al doilea trimestru, actrița a plecat în Grecia

01 July 2021

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni pentru a doua oară părinți peste doar câteva luni. Zilele acestea, cei doi se află în Grecia, împreună cu câțiva prieteni, iar soția prezentatorului „Ce spun românii' și-a făcut mai multe poze cu burtica ei de gravidă. Iată ce poze și-a făcut Andreea Ibacka, aflată deja în trimestrul al doilea de sarcină, pe plaja din Mikonos.

 

Andreea Ibacka a postat pe contul de socializare imagini din Grecia, unde se relaxează alături de Cabral, scrie libertatea.ro.

 Vezi galeria foto >

Viitoarea mămică este activă, zilele trecute, ea fiind filmată în timp ce dansa pe plajă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka, despre „primul concediu fără Namiko'

Despre vacanța din Grecia, cei doi au povestit recent că va fi „primul concediu fără Namiko'.

„Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să sparg gheața’, a povestit actrița din serialul „Adela’ într-un interviu pentru TV Satelit.

Într-un interviu pentru revista Unica, Cabral a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției. Vedeta Pro TV a mărturisit că își admiră soția din multe puncte de vedere.

„Îmi place că e organizată. Și meticuloasă. Și nu se oprește niciodată din ce are de făcut… no matter what!’.

La rândul ei, Andreea a spus că lucrul pe care îl admiră cel mai mult la Cabral este și lucrul care stârnește uneori conflicte între ei. Prezentatorul „Ce spun românii’ muncește prea mult.

„Soțul meu e foarte muncitor. El, și când nu mai poate, mai poate puțin! Doar că mă suie pe tavan fiindcă nu-și planifică timpul într-un mod realist, își aglomerează agenda peste măsură și de aici încep boacănele’, a declarat vedeta pentru sursa precizată mai sus.

De curând, Andreea Ibacka și soțul ei au luat o hotărâre în ceea ce privește vacanța lor de vară. Înainte să devină din nou părinți, cei doi vor pleca în Grecia, fără fiica lor Namiko, și vor petrece o săptămână pe barcă, deși Andreei nu-i prea surâde această escapadă.

„Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să sparg gheața’, a povestit actrița din serialul „Adela’ într-un interviu pentru TV Satelit.

Până acum, Cabral și Andreea nu au anunțat sexul viitorului bebeluș.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare