; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Ibacka: „Mi-ar plăcea să schimb scutece”

19 June 2012

Andreea Ibacka a povestit pentru perfecte.ro că are planuri mari de viitor, printre care încă o apariție într-un film de lung metraj,  o săritură cu parașuta, încă un master, dar și…un copil.

„Mi-ar plăcea să sar cu parașuta, să fac drifturi cu mașina, să învăț limba franceză, să mai fac un master, să schimb scutece', a spus Andreea Ibacka, menționând totodată că „e timp pentru toate'.

După ce a cucerit telespectatorii cu rolul de protagonistă din telenovela Regina', Andreea Ibacka (fostă Pătraşcu) și-a făcut debutul pe marile ecrane în comedia S-a furat mireasa'. În acest film regizat de Jesus Del Cerro şi produs de Alma Sârbu, Andreea a jucat rolul unui corespondent special Pro TV.

Rolul din „S-a furat mireasa' i-a îndeplinit două vise Andreei: „dialogul televizat cu Andreea Esca și debutul pe marile ecrane'.

„Bineînțeles, un rol principal într-un lung metraj m-ar face foarte fericită', a mai povestit Andreea.

5 obiecte fără de care nu poate trăi

Andreea Ibacka a explicat că nu e dependentă de obiecte și că ar putea învăța să trăiască fără ele. Cu toate astea, ea are cinci obiecte de care nu se desparte niciodată: „telefonul mobil, încărcătorul de mobil, mașina, calculatorul, un talisman norocos. Clasic cred, chiar banal'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare