Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka a dezvăluit secretul relației sale cu Cabral Ibacka. Trucul la care apelează frecvent: „Ne-a ținut împreună atâția ani”

Andreea Ibacka a dezvăluit secretul relației sale cu Cabral Ibacka. Trucul la care apelează frecvent: „Ne-a ținut împreună atâția ani”
15

de Cristina Țapu,

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți din 2011 și sunt binecunoscuți pentru umorul și relația lor solidă. Cei doi au împreună doi copii și sunt considerați unul dintre cele mai îndrăgite și amuzante cupluri din lumea media. Într-un interviu recent, actrița a discutat despre dinamica căsniciei lor, subliniind că nu există o rețetă universal valabil pe care să o predea altora.

Andreea Ibacka, detalii din culisele relației cu Cabral Ibacka

Andreea Ibacka a subliniat importanța umorului în relația sa cu soțul ei. Cei doi sunt părinții a doi copii, Namiko și Tiago și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Vedeta a dezvăluit că ei și partenerul lor petrec adesea timp separat, considerând acest aspect foarte important pentru relația lor.

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Inoke, fiica cea mare a lui Cabral  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„A mers la niște cursuri de PR recent!Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine!. În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea”, a povestit Andreea Ibacka, conform Ego.ro.

Cabral și Andreea Ibacka au colaborat în producții precum „Regina” și „Inimă de țigan”. Actrița a menționat că ar fi deschisă să lucreze din nou alături de soțul ei în viitor.

„Da, de ce nu? În general, proiectele pe care le-am făcut împreună au ieșit mișto și au potențial! Nu ne-am mai potrivit noi în ultimii ani la priorități, program. La un moment dat cred că ar fi tare, da! Să pot să îi fac în film tot ce nu am voie în realitate, nu? Și să nu mă pedeapsească nimeni! Domnilor producători, regizori, scenariști, puteți oricând să îi dați lui Cabral un rol de stalker al meu, ca să fie ca în viața reală!”, a povestit Andreea Ibacka.

Cabral și Andreea sunt căsătoriți de 13 ani

Cabral și Andreea formează un cuplu de 15 ani și sunt căsătoriți de 13. Împreună au doi copii minunați, iar de-a lungul timpului au găsit modalitatea prin care să facă față oricărei provocări. 

Din exterior, orice legătura pare ideală, însă realitate este complet diferită. Fiecare relație presupune compromisuri, discuții neplăcute și momente mai puțin fericite, însă totul se încheie în mod fericit dacă partenerii știu să comunice.

„Nu suntem un exemplu. Și n-ar trebui să fim. Pentru nimeni. Suntem doi oameni care fac greșeli, dar care încă găsesc resurse să repare greșelile. Poate de-afară am putea părea, pentru câțiva, din când în când, perfecți. Ei bine, suntem departe de așa ceva. În 15 ani am învățat cum să facem treburile așa cum ar trebui. Și tot greșit ne ies, deseori. Deci… nu te lua după noi, nu e pont”,  a declarat Cabral Ibacka, conform revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Andreea Ibacka

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton