Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Andreea Ibacka în costum de baie. Pictorial provocator pe o plajă din străinătate: „Baywatch. Ediție grecească”

Cum arată Andreea Ibacka în costum de baie. Pictorial provocator pe o plajă din străinătate: „Baywatch. Ediție grecească”
19

de Cristina Țapu,

Andreea Ibacka se apropie rapid de vârsta de 40 de ani, dar nu ezită să pozeze în costum de baie. Partenera lui Cabral a ales să plece într-o vacanță pentru a se relaxa, bucurându-și fanii cu câteva poze spectaculoase. Toată lumea a fost impresionată de cât de bine arată blondina, mulți fiind surprinși să afle că a trecut prin două nașteri!

Cum arată Andreea Ibacka în costum de baie

La 38 de ani și după două nașteri, Andreea Ibacka arată incredibil în costum de baie. Are un trup tras ca prin inel și un zâmbet care ar putea cuceri pe oricine.

Andreea Ibacka se află acum în Grecia, bucurându-se de soare și relaxare, după cum le-a împărtășit internauților. Vedeta a menționat, de asemenea, că este pentru prima dată în mulți ani când își petrece vacanța fără copii și se poate relaxa după bunul plac.

andreea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

„Baywatch Greek Edition ‘24

Pentru prima oară în mulți ani am stat o zi la plajă, pe vechi. Adică chiar am stat la soare, am băut limonadă, am citit o carte, mi-am comandat la prânz ce aveam eu poftă să mănânc și nu ce le-ar fi plăcut copiilor, m-am bronzat.

Fără găletușe și lopățele, fără castele de nisip. Și fără să mă simt vinovată, asta da surpriză! Bine, era prima zi plecată de acasă, ce e drept.” , a povestit Andreea Ibacka, pe pagina personală de Facebook.

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Inoke, fiica cea mare a lui Cabral Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 19

Soția lui Cabral a ajuns actriță dintr-o pură întâmplare și spune că meseria a ales-o pe ea și nu invers. Actrița spune că a absolvit Academia de Studii Economice și are chiar și un master în domeniu. 

Andreea Ibacka admite faptul că ea este „contabilul” în casă și are grijă să administreze banii familiei cu prudență. 

„Cred că în general, în familii, bugetul este gestionat de soție. Și ăștia mici… Îi vezi mici și zici că consumă puțin, dar mănâncă… Nu ai văzut așa ceva. Și le rămân hainele mici (râde)”, a adăugat actrița, în cadrul podcastului moderat de către Jorge.

Andreea a dezvăluit secretul unei căsătorii reușite

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți din 2011 și sunt binecunoscuți pentru umorul și relația lor solidă. Cei doi au împreună doi copii și sunt considerați unul dintre cele mai îndrăgite și amuzante cupluri din lumea media. 

Andreea Ibacka a subliniat importanța umorului în relația sa cu soțul ei. Cei doi sunt părinții a doi copii, Namiko și Tiago și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Vedeta a dezvăluit că ei și partenerul lor petrec adesea timp separat, considerând acest aspect foarte important pentru relația lor.

„A mers la niște cursuri de PR recent!Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine!. În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea”, a povestit Andreea Ibacka, conform Ego.ro.

Sursă foto:

Citește și: Instagram Andreea Ibacka

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton