Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka a petrecut ca-n povești la botezul fetiței Laurei Cosoi. „Botezul Aidei a fost o bucurie!”

Andreea Ibacka a petrecut ca-n povești la botezul fetiței Laurei Cosoi. „Botezul Aidei a fost o bucurie!”
12

de Cătălina Matei,

Cea de-a patra fetiță a Laurei Cosoi a fost creștinată în weekendul trecut, iar la petrecerea de botez a fost prezentă și Andreea Ibacka împreună cu fetița sa și a lui Cabral, Namiko. Invitații s-au distrat de minune și au petrecut ca-n povești, 3 zile și 3 nopți!

Andreea Ibacka a petrecut ca-n povești la botezul fetiței Laurei Cosoi

Pe 31 august, Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean și-au botezat cea de-a patra fiica, pe micuța Aida. Slujba de creștinare a mezinei familiei a avut loc într-o biserică catolică, la care au participat câțiva membri ai familiei și prieteni apropiați.

După ceremonie, invitații au petrecut în aer liber, într-o grădină din Maramureș, unde s-au bucurat de preparate tradiționale gătite la ceaun și de muzică populară interpretată de artiști îmbrăcați în costume tradiționale.

Printre invitații la botezul micuței s-au regăsit și Andreea Ibacka și fiica ei, Namiko. Cele două s-au bucurat de petrecerea ca-n povești, după cum mărturisește chiar soția lui Cabral într-o postare pe contul său personal de Instagram.

Botezul Aidei a fost o bucurie! O sărbătoare continuă fix ca în povești, de 3 zile și 3 nopți. Un motiv perfect să ne întoarcem la viața simplă, în care să ne regăsim pe noi înșine, să ne facem timp pentru ai noștri. Să petrecem în natură cât e ziua de lungă, să îi lăsăm pe copii să alerge, să-și facă prieteni noi, să își murdărească toate hăinuțele. Să mâncăm împreună din ceaun, să povestim în jurul focului, să uităm de ceas și telefoane, să trăim. Dragilor, a fost efectiv minunat!”, a scris Andreea Ibacka în dreptul pozelor postate.

Andreea-Ibacka-botez-Aida-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mezina Laurei Cosoi are un nume predestinat: Aida

În noaptea de 28 spre 29 iulie, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară. Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume cu o însemnătate specială.

Laura Cosoi (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12

Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetiță noastră și că se numește Aida. Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă «dar», «reîntâlnire», «a ajuta», «fericire». Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri… Aida este «copilul dar» și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!”, transmitea gazda emisiunii „Vacanță de vedetă” de la Antena Stars, pe pagina personală de Instagram.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean mai au împreună trei fetițe, iar anul acesta au împlinit 12 ani de relație și 9 ani de căsătorie.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton