Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ibacka a împlinit 39 de ani. Ce surpriză i-a pregătit Cabral de ziua ei: „Cina aniversară la carton”

Andreea Ibacka a împlinit 39 de ani. Ce surpriză i-a pregătit Cabral de ziua ei: „Cina aniversară la carton”
11

de Cătălina Matei,

Zi importantă pe 18 august pentru familia Ibacka, căci Andreea a împlinit 39 de ani. Soția lui Cabral a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu tortul aniversar, dar și un video pe InstaStory cu cina „asigurată” de soțul său, Cabral.

Cum a petrecut Andreea Ibacka de ziua sa de naștere

Andreea Ibacka a împlinit 39 de ani pe 18 august, iar soția lui Cabral Ibacka a vut parte de mai multe momente speciale. Pe unele dintre ele le-a împărtășit și cu urmăritorii săi de pe Instagram.

De exemplu, actrița din serialul „Adela” a postat o fotografie cu tortul pregătit special pentru ziua ei de naștere. Desertul are trei straturi de cremă, iar deasupra este decorat cu glazură de culoare roșie, alături de câteva elemente simple din fructe. Alături se pot vedea și cinci pahare de șampanie.

Vă mulțumesc din inimă pentru toate gândurile frumoase, pupicii şi îmbrățişările voastre! Sunt o norocoasă! Încă un an plin cu iubire, povești, prietenii, aventuri, lecții de viață, zâmbete, emoții! Luv ya!”, a scris Andreea Ibacka.

Iar la secțiunea InstaStory, fosta prezentatoarea a emisiunii „Happy Cafe” de la Happy Chanel a postat și un video cu soțul ei. Se pare că cei doi au fost plecați din țară și, la întoarcere, au oprit și au luat mâncare pentru acasă, căci frigiderul era gol.

Cina aniversară la carton”, i-a confirmat Cabral soției sale în timp ce se urca în mașină, cu mâncarea la pachet: pizza și paste.

Andreea și Cabral Ibacka au petrecut vara pe Litoralul românesc

Pe toată perioada verii, Andreea și Cabral Ibacka au decis să-și mute domicilul pe malul Mării Negre. Împreună cu cei mici, Namiko și Tiago, dar însoțiți și de doi dintre câinii lor, cei doi consideră că au făcut cea mai bună alegere.

După ce au decis să pună la vânzare apartamentul lor din Mamaia Nord, fiind prea mic pentru ceea ce își doresc acum, Andreea și Cabral Ibacka și-au stabilit domicilul pe perioada verii tot la mare. La Năvodari, mai precis, unde sunt aproape de toate facilitățile.

Andreea-Ibacka-zi-de-nastere-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fiind mici, copiii noștri nu fac diferența între vacanțele aproape sau departe de casă, exotice, luxoase sau rustice. Dacă noi petrecem mult timp împreună cu ei, dacă se joacă şi mănâncă înghețată, până şi viața lor din sectorul 4 li se pare o vacanță.

Vara aceasta e prima oară când stăm atât de mult timp la mare. Sau undeva, în general, în altă parte decât în București.

Ne-am cunoscut vecinii, ne-am făcut aici prieteni noi. Am găsit un cabinet veterinar, un salon, un easybox, o şcoală de vară pentru câteva activități, o spălătorie auto, locuri cu mâncare bună şi tot ce mai aveam nevoie.

Bunicii şi frații ne vizitează rând pe rând”, a scris Andreea Ibacka cu ceva timp în urmă, într-o postare pe contul său de Instagram.

Adevărul e că am început să mă simt acasă şi la malul mării”, a mai scris actrița din serialul „Adela”.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton