; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Grămoşteanu și-a serbat ziua în balon

01 November 2011

Duminica trecută, mondena' Andreea Grămoșteanu și-a aniversat ziua de naștere. Dacă anul trecut a făcut o petrecere de pomină cu 70 de invitați, anul acesta Andreea a sărbătorit într-un mod cât de poate de inedit.

Corina Grămoșteanu, sora mai mică a mondenei' de la Prima TV, împreună cu alți prieteni foarte apropiați, i-au făcut actriței o surpriză de proporții. Ei au dus-o să zboare cu balonul. I-au dat deșteptarea la prima oră a dimineții și au plecat la drum fără să-i spună ce va urma.

Am plecat din București la ora 6:00. Am ajuns în Gorneni, locul unde ne-am îmbarcat în balon. După o oră de zbor, am aterizat în localitatea Valea Plopilor, acolo unde eu și Marin (n.r. Marin Grigore, iubitul Andreei) am fost botezați de domnul John Istrate aka John Balon, cel care a zburat cu noi.

Botezul a fost însoțit și de câte o diplomă. Astfel, eu am devenit Contesa de Valea Plopilor, în arătură pe mâna dreaptă', iar Marin Conte de Valea Plopilor, fericit pe frig și ceață'. A fost o experiență unica, o senzatie pe care nu o poți compara cu nimic. Pe tot parcursul zborului am avut sentimentul de liniște și pace', povestește Andreea.

Pe Andreea Grămoșteanu o puteți vedea în emisiunea Mondenii', în fiecare seară de luni și miercuri, de la ora 23.15, la Prima TV.

andreea-grmoteanu-i-a-serbat-ziua-de-natere-n-aer-2

Picture 2 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare