Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca și Corina Caragea, îmbrăcate la fel la gala Premiilor TVmania 2023. „Chiar așa am venit”

Andreea Esca și Corina Caragea, îmbrăcate la fel la gala Premiilor TVmania 2023. „Chiar așa am venit”
23

de Roxana Mirea,

Cea de-a 22-a ediție a galei „Premiile TVmania” și-a desemnat câștigătorii marți, 14 noiembrie, în cadrul unei gale festive prezentate de gazda noastră tradițională, actorul Marius Florea Vizante, la Hotelul Sheraton din București. Una dintre surprizele serii a fost reprezentată de Andreea Esca și Corina Caragea, care au venit îmbrăcate la fel, în același costum alb.  

Andreea Esca și Corina Caragea, îmbrăcate la fel la gala Premiilor TVmania 2023 

Gala Premiilor TVmania 2023 și-a desemnat câștigătorii într-un eveniment special, iar pe scenă a urcat și o parte din echipa știrilor Pro TV. Surpriza serii a fost reprezentată de faptul că Andreea Esca și Corina Caragea au venit îmbrăcate exact la fel, în același costum alb.  

Cele două vedete au glumit pe seama alegerii lor vestimentare. „A zis Corina să venim mai mulți și am zis să ne îmbrăcăm la fel, ca să părem mai multe. Vă putem prezenta această ținută pe kilocorp și vârstă”, a spus Andreea Esca pe scenă.  

Apoi, prezentatoarea TV a mulțumit pentru premiul pentru „Cea mai bună emisiune de știri”. 

Vă mulțumim foarte mult pentru acest premiu. Deși îl luăm de 19 ani consecutivi, să știți că ne bucurăm ca acum 19 ani. Poate chiar mai mult, pentru că din ce trece timpul te gândești: „Oare oi mai lua și la anu? Oare vine cineva din spate?”. Adică nu dormim, nu ne culcăm pe o ureche. Și ne bucurăm de fiecare dată când auzim iar Știrile Pro TV”, a declarat vedeta.  

Andreea Esca și Corina Caragea, îmbrăcate la fel la gala Premiilor TVmania 2023. „Chiar așa am venit” (19)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Corina Caragea: „Așa am intenționat să venim” 

Apoi, Corina Caragea și-a început discursul tot cu o serie de glumițe pe seama faptului că ea și Andreea Esca s-au îmbrăcat la fel. Aceasta a spus că alegerea lor vestimentară n-a fost o coincidență și că ele chiar așa s-au decis să se îmbrace.  

Sunt onorată să port acest costum. Să știți că nu ne-am întâlnit aici și acum ne-am speriat. Chiar așa am venit. Așa am intenționat să venim. Am zis așa: Urcăm acolo și una din nou se dezbracă. Care din noi se dezbracă? Glumesc, mulțumim foarte mult. Mi-am petrecut aproape jumătate de viață la Pro TV. Este o onoare și o responsabilitate acest premiu. Mulțumim pentru încredere și fidelitate”, a spus și Corina Caragea, pe scenă, la gala Premiilor TVmania 2023.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton