Homepage  / Vedete româneşti

Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Imaginea care i-a emoționat pe fani: trei generații într-o singură fotografie

Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Imaginea care i-a emoționat pe fani: trei generații într-o singură fotografie
11

de Cristina Țapu,

Pe 7 iunie a fost o zi specială pentru familia Andreei Esca. Mama prezentatoarei de la PRO TV a sărbătorit frumoasa vârstă de 83 de ani, fiind înconjurată de cei dragi. Imagini spectaculoase de la petrecerea la care a participat întreaga familie!

Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani

Andreea Esca menține o relație apropiată cu comunitatea ei de fani online. Vedeta împărtășește cu aceștia diverse momente speciale, iar ziua de 7 iunie nu putea fi o excepție. Jurnalista renumită este o familistă convinsă, mereu punând pe primul loc persoanele dragi. Pe 7 iunie, când mama ei a împlinit 83 de ani, Andreea i-a transmis cele mai frumoase gânduri atât în persoană, cât și online.

esca-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mama Andreei Esca a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Alături i-au fost soțul, celebra ei fiică și nepoții Alexia și Aris Eram. Cei doi sunt foarte apropiați de bunica lor și au dorit să o surprindă într-un mod cât mai frumos, așadar Aris a fost cel care i-a adus tortul bunicii sale. La 83 de ani, mama Andreei Esca este plină de energie și are același zâmbet fermecător precum fiica sa celebră.

Andreea Esca s-a fotografiat alături de fiica și mama ei, surprinzând în aceeași imagine trei generații, iar fanii au observat că Alexia a moștenit ochii superbi verzi de la bunica sa.

La mulți ani, Mama! Am ales prima fotografie cu tine de pe vremea când erai la Școala Sanitară. Aproape toată viața ți-ai petrecut-o având grijă de bolnavii de cancer. De fiecare dată când am întâlnit un supraviețuitor de cancer, care ți-a fost pacient, mi-a vorbit despre tine, ca despre cel mai minunat OM!”, a fost mesajul pe care prezentatoarea Știrilor Pro TV l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Andreea Esca o însoțea pe mama sa la muncă în copilărie

Andreea Esca și-a amintit cum mama ei, care era asistentă la Institutul Oncologic Fundeni din București, o trezea în toiul nopții și o lua cu ea la spital când era o urgență. Femeia nu avea cu cine să își lase fiica pentru că tatăl Andreei lucra la Cernavodă și venea acasă doar o dată pe săptămână. În prezent, Dumitru, tatăl Andreei Esca, are 85 de ani, iar mama ei, Lucia, are 83 de ani. 

Andreea Esca a spus cum era gata imediat și cum pleca cu mama ei la spital. Vedeta spune că poate era ciudat modul în care trăia atunci, dar toate aceste experiențe au ajutat-o să fie cea de astăzi, să fie gata oricând de orice situație neprevăzută. 

În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luam și cățelul, ca să nu rămână singur, să latre, și să deranjeze vecinii. Forja mama Dacia roșie ca focul, pe numele ei Muțica…și dădea și drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații. Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune. Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… nu la televizor. Atunci nu realizam că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi… Acum însă, înțeleg  de ce toată viața mi-a plăcut adrenalina. De ce mă îmbrac în 5 minute, și de ce aș pleca oricând, oriunde, cu entuziasm, fară să clipesc. Dar, și de ce mă plictisesc lucrurile “prea normale”… Înainte să intru în jurnal, în fiecare seară, ador în sinea mea, ceea ce ar putea suna ca o amenințare pentru mulți! Regizorul de platou, care intră în cabina de machiaj, puțin agitat, și zice : “Andreea, 5 minute!” sau “Andreea, 3!” Cum bine a zis, azi, Anita, editorul jurnalului: „Tu ai fost de mică, pregătită de emisie! “. Mulțumesc, Mama!” , a dezvăluit Andreea fanilor de pe Instagram.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton