; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca revine la pupitrul Ştirilor ProTV

22 February 2010

Din 22 februarie, Andreea Esca revine la pupitrul Ştirilor ProTV'. După operaţia suferită la picior, Andreea e pregătită să revină în faţa telespectatorilor. Vedeta şi-a vizitat deja colegii din redacţie şi a testat câteva modalităţi de a sta pe scaunul din platoul Ştirilor ProTV'.

În weekend am testat diverse modalităţi în care să pot sta la masa de prezentare cu piciorul cu probleme, într-o poziţie cât mai confortabilă. Desigur că nu o să mă simt ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar sper că telespectatorii să nu fie deranjaţi de poziţia mea pe alocuri mai “într-o parte”. Promit să nu cad pe spate şi să mă răsucesc către Busu cu aceeaşi plăcere', a declarat Andreea.

Pentru că trebuie să-şi ţină piciorul într-o anumită poziţie, Esca a avut parte de o surpriză din partea colegilor. Colegii mei au fost foarte drăguţi şi mi-au pregătit şi un scaun special pentru machiaj, deoarece nu am voie, sub nici o formă, să stau cu piciorul în jos mai mult de câteva minute', a mai povestit Andreea.

Andreea Esca a suferit, pe 30 ianuarie, o fractura la un picior, fiind accidentată pe pârtia din poiana Braşov de un tânăr care se dădea cu snowboard-ul. Vedeta a suferit o intervenţie chirurgicală în Austria.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare