Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, de trei decenii la pupitrul Știrilor Pro TV. De ce susține că munca a ajutat-o să depășească orice obstacol

Andreea Esca, de trei decenii la pupitrul Știrilor Pro TV. De ce susține că munca a ajutat-o să depășească orice obstacol
16

de Cristina Țapu,

Andreea Esca a devenit, de-a lungul timpului, emblema trustului de pe Pache Protopopescu, PRO TV. Cu o carieră de aproape trei decenii la acest post de televiziune, prezentatoarea are o carieră impresionantă. Recent, Andreea a vorbit despre munca sa și despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul ei.

Andreea Esca, declarații inedite despre locul său de muncă de la PRO TV

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România, având o carieră de aproximativ trei decenii în cadrul trustului de televiziune PRO TV. Andreea recunoște că cei care îi sunt colegi i-au devenit de-a lungul timpului o a doua familie. Mai mult decât atât, soția lui Alexandre Eram a mărturisit, într-un interviu acordat Revistei Viva!, că munca a ajutat-o să depășescă și anumite obstacole din plan personal.

Andreea Esca a împlinit 52 de ani  (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„De fapt, mai repede aș spune că această profesie m-a ajutat mult să trec peste momente personale dificile, pentru că aveam mereu în minte că, orice s-ar întâmpla, nu e treaba telespectatorilor, ei nu trebuie să fie afectați de ale tale. La ora 19.00 trebuie să apar în fața lor în cea mai bună formă și cu lecțiile făcute”, a declarat Andreea Esca.

Andreea Esca a pășit pe scena televiziunii românești în anii ’90, într-o perioadă în care industria media începea să se diversifice și să se dezvolte rapid. Deși inițial a studiat jurnalismul la Universitatea din București, Esca și-a îndreptat atenția către televiziune, unde avea să își găsească adevărata vocație.

Debutul său în lumea televiziunii a avut loc în cadrul emisiunii Știrile PRO TV, unde a devenit cunoscută pentru abilitățile sale de prezentare și prin prisma capacității de a transmite informații într-un mod clar și concis. Carisma și profesionalismul ei au atras rapid atenția publicului, făcând-o una dintre cele mai iubite prezențe din media românească.

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram din anul 2000

Andreea Esca și Alexandre Eram și-au unit destinele în anul 2000, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Nași le-au fost Ana și George Copos, iar iubirea lor dăinuie și în ziua de astăzi. Înainte de a ajunge în România și a se stabili aici, Alexandre Eram a călătorit foarte mult și a avut ocazia de a-și lărgi orizonturile, așa cum el însuși a declarat într-un interviu acordat pentru Gândul.

„Am venit în România în iunie 1992 cu o jachetă foarte groasă pe mine. Știam că aici e foarte frig, că e ca în Siberia. Dar am găsit 40 de grade și mi-am zis: Ce se întâmplă aici? Credeam că sunt numai căruțe, dar am văzut super-mașini. Sigur, acum pare o glumă, dar cred că oamenii ar trebui să călătorească mai mult și să se convingă.”, povestea Alexandre Eram, conform sursei menționate anterior.

Între Andreea Esca și Alexandre Eram nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere din partea amândurora. Prezentatoarea TV s-a îndrăgostit fulgerător de el, însă a mai durat ceva vreme până când sentimentele au fost reciproce. În plus, Alexandre era implicat deja într-o relație atunci când Andreea Esca i-a ieșit în cale. Astăzi, Alexandre și Andreea sunt părinții a doi copii de nota 10, descurcăreți și inteligenți.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton