Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, reacție inedită după concertul Coldplay de pe Arena Națională. Ce a spus prezentatoarea despre Chris Martin

Andreea Esca, reacție inedită după concertul Coldplay de pe Arena Națională. Ce a spus prezentatoarea despre Chris Martin

de Andra Stana,

Andreea Esca s-a numărat printre cei mai mult de 50.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională din București pentru concertul Coldplay. Pe contul de Instagram, prezentatoarea Știrilor Pro TV a avut numai cuvinte de laudă pentru solistul Chris Martin.

Miercuri, pe 12 iunie, Coldplay a susținut primul concert la București. Evenimentul a fost scena unui moment neașteptat, care a împărțit publicul în două tabere. Totul a început atunci când manelistul Babasha a cântat alături de Chris Martin o reinterpretare a unei manele, scrie libertatea.ro. „Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”, a spus vedeta Coldplay. Reacția mulțimii a fost una neașteptată. În loc de aplauze, l-au primit cu huiduieli pe artistul român adus de Chris Martin pe scena de pe Arena Națională.

Vedetele prezente la concertul Coldplay

La moment a asistat și Andreea Esca. Pe Instagram, vedeta Pro TV s-a arătat încântată să fie pe stadion, pentru a-l vedea în concert pe Chris Martin. Cu toate că a postat imagini și clipuri din timpul evenimentului, vedeta Pro TV nu a pomenit nimic despre momentul huiduielilor, după maneaua cântată de Babasha.

„Mulțumesc, Coldplay”, a transmis Andreea Esca. Prezentatoarea Știrilor Pro TV nu a fost singura vedetă de la noi care a avut bilete la primul concert Coldplay din București.

Prezent a fost și Smiley, care a mers la concert alături de soția lui, Gina Pistol. „Mulțumim, Coldplay! Un vis împlinit”, a transmis cântărețul pe contul oficial de Instagram.

De la Coldplay nu au lipsit nici Adela Popescu și Radu Vâlcan, care și-au dus copiii la concertul trupei preferate. Pe Arena Națională au fost și Andreea Ibacka, dar și prezentatoarea de știri sportive de la Pro TV Ramona Păun.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton