Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, o prietenă exigentă. Ce regulă impune celor care doresc să-i devină apropiați: „Nu mă interesează!”

Andreea Esca, o prietenă exigentă. Ce regulă impune celor care doresc să-i devină apropiați: „Nu mă interesează!”
21

de Cristina Țapu,

Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Zâmbetul ei cald și personalitatea jovială au cucerit inimile românilor. Prezentatoarea are o fire prietenoasă, însă este foarte exigentă atunci când vine vorba despre criteriile în funcție de care alege persoanele alături de care petrece timp.

Andreea Esca este o persoană exigentă atunci când vine vorba despre alegerea prietenilor

Prezentatoarea de la PRO TV a explicat ce trăsături trebuie să aibă cei care o înconjoară. În afara rolului de prezentatoare, Andreea Esca ne-a obișnuit cu zâmbetul său larg și energia pozitivă. Astfel, știrista își dorește să fie înconjurată de persoane cu care să rezoneze și de la care să învețe ceva nou.

Andreea Esca este o persoană prietenoasă și deschisă, dar când vine vorba de prieteni, este foarte selectivă cu privire la cei pe care îi acceptă în cercul său de apropiați.

andreea escaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„Eu, de exemplu, primul lucru pe care îl am în vedere este să aibă simțul umorului. Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează. Să fie o persoană de încredere. Pe urmă să aibă aceeași energie cu tine, aceeași dinamică, pentru că altfel nu ai cum să fii în ritm. Să aveți aceleași preocupări”, a spus știrista în cadrul podcastului Ce mai zici?

Andreea Esca a avut grijă să le ofere copiilor ei o educație adecvată, fără a-i răsfăța prea tare. Deși aveau toate posibilitățile materiale, prezentatoarea de la Pro TV și soțul ei le-au explicat Alexiei și lui Aris că trebuie să învețe să își câștige singuri banii pentru a aprecia adevărata lor valoare. Andreea Esca a explicat că limitele sunt foarte importante în educarea unui copil.  

Andreea Esca a devenit, de-a lungul timpului, imaginea PRO TV

Andreea Esca este angajată a trustului de pe Pache Protopopescu încă de la lansarea acestuia pe piața din România. Numele ei a devenit unul reprezentativ pentru PRO TV, iar cariera Andreei este una de succes. Imaginile cu ea, din anii de la începutul carierei, sunt unele memorabile.

La doar 23 de ani, vârsta pe care o are fiica ei în prezent, Andreea Esca era deja angajată la PRO TV și aducea cele mai importante știri în casele românilor. Cu aceeași coafură pe care o are și astăzi și cu zâmbetul molipsitor, Andreea era, cu siguranță, o apariție.

Andreea Esca și Alexandre Eram au propria afacere în apropiere de Sibiu

Andreea Esca și Alexandre Eram au propria afacere, în apropiere de Sibiu. Cei doi dețin mai multe căsuțe din lemn, renovate într-un stil care păstrează totuși specificul zonei, pe care le închiriază turiștilor. Prețurile nu sunt deloc mici, însă peisajul în care sunt situate este unul de vis, iar turiștii nu țin cont de sumele piperate.

Referitor la tarifele de pe Booking.com, o noapte de cazare într-o căsuță de 40 de metri pătrați, cu două dormitoare, o baie și o chicinetă, se ridică la suma de peste 500 de lei.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton