Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, mesaj pentru Gina Pistol, după ce Pro TV a anunțat că ea prezintă MasterChef. „Visele devin realitate”

Andreea Esca, mesaj pentru Gina Pistol, după ce Pro TV a anunțat că ea prezintă MasterChef. „Visele devin realitate”
10

de Roxana Mirea,

Andreea Esca i-a transmis un mesaj Ginei Pistol, după ce Pro TV a anunțat că soția lui Smiley va prezenta noul sezon al emisiunii culinare „Masterchef România”. După aproximativ doi ani de pauză, Gina Pistol a revenit în televiziune și va face din nou echipă cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

Andreea Esca, după ce s-a aflat că Gina Pistol prezintă MasterChef 

După ani de zile pe care i-a petrecut la Antena 1, unde a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, Gina Pistol a semnat un contract cu Pro TV. Soția lui Smiley este noua prezentatoare a show-ului culinar „Masterchef România”, sezonul 9. Aceasta face din nou echipă cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „S-a reunit gașca”, a scris Gina Pistol, pe Instagram, în dreptul unui video în care apare alături de cei trei chefi.  

După ce Pro TV a făcut marele anunț, Andreea Esca i-a transmis un mesaj noii sale colege.

„Pauză publicitară! Bine ai venit la Pro TV, Gina Pistol! Visele devin realitate”, a scris Andreea Esca pe Instagram, dovadă că își dorea ca soția lui Smiley să facă parte din echipa Pro TV. 

Gina Pistol, primele declarații despre Masterchef 

PRO TV a anunțat începerea filmărilor pentru al nouălea sezon al popularului show de gătit, MasterChef România. Acest format, care a captivat milioane de români, va provoca din nou bucătarii amatori să simtă adrenalina competiției în această toamnă.  

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”. Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus: „Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.” 

Gina PistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Prezentatoarea MasterChef România, Gina Pistol, a declarat că reîntâlnirea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost precum o revedere cu prieteni dragi. 

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a concluzionat îndrăgita prezentatoare. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton