Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca a vrut să fie o mamă strictă pentru Aris și Alexia Eram. „Limitele sunt foarte importante și să te ţii de ele”

Andreea Esca a vrut să fie o mamă strictă pentru Aris și Alexia Eram. „Limitele sunt foarte importante și să te ţii de ele”
11

de Roxana Mirea,

Andreea Esca a fost o mamă destul de strictă, atunci când copiii ei aveau vârste fragede. Prezentatoarea TV și soțul ei, Alexandre Eram, au știut să le impună anumite limite lui Aris și Alexiei. Andreea Esca a vorbit despre modul în care ar trebui educați copiii.  

Andreea Esca, despre educarea copiilor 

Andreea Esca a avut grijă să le ofere copiilor ei o educație adecvată, fără a-i răsfăța prea tare. Deși aveau toate posibilitățile materiale, prezentatoarea de la Pro TV și soțul ei le-au explicat Alexiei și lui Aris că trebuie să învețe să își câștige singuri banii pentru a aprecia adevărata lor valoare. Andreea Esca a explicat că limitele sunt foarte importante în educarea unui copil.  

Eu nu ştiu să spun asta, pentru că trebuie să fie făcute nişte calcule serioase (n.r. despre tinerii de pe Tiktok care promovează lucruri negative). Pe de altă parte, în general toate aceste lucruri care ne şochează nu sunt multe, sunt puține, și atunci ție ți se pare să sunt mulți, dar ei de fapt sunt 5%. Eu nu am datele necesare să spun dacă e real, însă cred că pe vechi, a da milităria jos din pod funcţionează în continuare, cred că a fi prea relaxat nu e în regulă”, a declarat Andreea Esca în cadrul emisiunii La Măruţă, de pe Pro TV, potrivit spectacola.ro.

Andreea Esca si Aris MelkiorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Andreea Esca consideră că limitele sunt importante 

După ce a devenit mamă, Andreea Esca a fost acaparată și de grijile cu privire la viitorul acesteia. Vedeta a stat de vorbă cu un medic pediatru din America, care i-a oferit mai multe sfaturi. 

Eu am vorbit cu un medic pediatru american și omul ăla mi-a explicat inclusiv treaba asta: „Trebuie să le impuneți inclusiv limite. Din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii adolescenţi şi care erau liberi să facă tot ce vor, și îi întrebam cum sunt părinţii voştri, niciunul nu a răspuns foarte misto, cool, spuneau că nu le pasă”. Deci nu era cu o notă pozitivă, trebuie să vă ţineţi de limite. Limitele sunt foarte importante și să te ţii de ele”, a mai spus prezentatoarea TV. 

În plus, Andreea Esca și-a încurajat și susținut mereu copiii. Alexia Eram povestea că ea a fost cea care a încurajat-o să participe împreună cu Aris la America Express, show difuzat de Antena 1.  

„Întotdeauna părinții ne-au susţinut în ceea ce am vrut noi să facem. Mama nu e deloc așa (n.r. nu îi descurajează), mama ne împinge. Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express, voiam un partener perfect pentru mine, iar cu el nu stătusem atât de mult împreună. Știam că o să ne certăm rău, îmi era frică că o să mă enerveze”, spunea Alexia acum ceva timp, la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton