; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca & Gheorghe Hagi (3)

FOTO| Andreea Esca, interviu exclusiv cu Gheorghe Hagi de ziua lui

04 February 2015

Gheorghe Hagi va aniversa săptămâna aceasta de 50 de ani. Cu această ocazie, Andreea Esca a realizat pentru Știrile PRO TV un interviu în exclusivitate, care omagiază întreaga sa carieră, dar și pe Gheorghe Hagi – omul. Prima parte a interviului va putea fi urmărită miercuri, 4 februarie, iar a doua parte joi, 5 februarie, în cadrul Știrilor PRO TV de la ora 19:00.

[Not a valid template]

Interviul este un portret complet al lui Hagi, omul și sportivul din spatele numelui, care abordează teme variate precum: cariera de fotbalist, cea de antrenor, familie, planuri de viitor, copilărie, dar și cum se simte în postura de tată de fată.

„Am avut onoarea să îl intervievez pe Gheorghe Hagi în câteva momente foarte importante ale vieții sale și, de fiecare dată, am găsit același om dedicat profesiei și familiei sale. Cred că ar trebui să fie un model pentru toți sportivii care vor să facă performanță. Acum m-am bucurat că am și jucat un pic de fotbal cu el și mi-a părut bine că după ce i-am spus câteva cuvinte în machedonește m-a întrebat dacă vorbesc limba, ceea ce înseamnă că m-am descurcat bine. Mi-a dat întâlnire la un interviu peste încă 10 ani, așa că îi doresc La Mulți Ani și promit că așa vom face!' – a declarat Andreea Esca.

Telespectatorii vor descoperi un altfel de Hagi, care vorbește despre lucruri din viața lui care nu au fost explorate până acum. Îl vor descoperi pe Gheorghe Hagi relaxat, pe alocuri presărat cu umor, cu planuri noi de viitor și vor vedea că împlinirea vârstei de 50 de ani reprezintă pentru el un nou început, care aduce cu sine noi provocări și experiențe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare