Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, imagini de colecție de când era însărcinată cu fiul ei. „Eu cu tine în burtă, Aris Melkior”

Andreea Esca, imagini de colecție de când era însărcinată cu fiul ei. „Eu cu tine în burtă, Aris Melkior”
13

de Roxana Mirea,

Aris Eram a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani, iar Andreea Esca a distribuit o serie de imagini speciale cu sărbătoritul zilei. Printre fotografiile emoționante, prezentatoarea Știrilor Pro TV a strecurat câteva de pe vremea în care era însărcinată cu fiul ei.  

Andreea Esca, imagini de când era însărcinată cu fiul ei 

Aris Melkior, fiul Andreei Esca, a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani. Cu această ocazie specială, prezentatoarea Știrilor Pro TV a distribuit o serie de imagini speciale cu fiul ei. Vedeta a fost cuprinsă de un sentiment profund de nostalgie, amintindu-și de anii în care Aris era doar un copil. Ba mai mult, Andreea Esca a scos de la naftalină și câteva imagini de pe vremea în care era însărcinată cu Aris, atunci când a apărut pe coperta Revistei Elle.  

„Eu cu tine în burtă, Aris Melkior”, a scris Andreea Esca, la Insta Story, acolo unde a publicat imaginile. 

Andreea Esca, imagini de când era însărcinată cu fiul ei  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Ai făcut și 21 de ani… Aris! La mulți ani fericiți îți doresc! Să te bucuri de viață așa cum te pricepi tu atât de bine! Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău. Numai că eu sunt Fecioară și vin cu doleanțe concrete pentru un bărbat de 21 de ani. Să fii serios, să ai cuvânt, să-i respecți pe cei din jur, să continui să spui mulțumesc și să nu crezi niciodată că “ți se cuvine”, să apreciezi munca altora, să cultivi prietenii frumoase, să vrei să evoluezi în fiecare zi, să fii curios, să fii tenace, să-ți urmezi pasiunile, să iubești fără frică și limite, să ai curaj să o iei oricând de la zero, să nu uiți ce nu trebuie uitat și să nu-ți mai amintești ce nu merită ținut minte, să descoperi lumea, să te descoperi pe tine, și să nu-ți pierzi niciodată, niciodată, umorul! Mama. 24.07.2024”, a mai scris Andreea Esca, în dreptul unor imagini cu Aris. 

Aris Melkior a împlinit 21 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 13

Aris a fost exmatriculat pentru o săptămână de la liceu 

Alexia Eram a urmat un liceu din București cu predare în limba franceză, după care a decis să își continue studiile universitare în Marea Britanie. 

Liceul absolvit în România, Liceul Francez Anna de Noailles, cunoscut anterior ca Școala Franceză, nu este deloc accesibil din punct de vedere financiar și urmează programa educațională franceză. Această instituție, subvenționată de statul francez, funcționează ca o școală privată, iar taxele suportate de părinți sunt unele considerabile. 

Aris a povestit care a fost motivul pentru care a ajuns să fie exmatriculat timp de o săptămână de la instutuția de învățământ pe care o frecventa la vremea respectivă. Aris a urmat cursurile aceluiași liceu pe care l-a finalizat și sora sa mai mare, Alexia. 

„Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a povestit Aris, în cadrul podcastului moderat de către Giulia Anghelescu. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton