Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, imagini de colecție din perioada adolescenței. Cum arăta prezentatoarea atunci când avea doar 15 ani

Andreea Esca, imagini de colecție din perioada adolescenței. Cum arăta prezentatoarea atunci când avea doar 15 ani
13

de Cristina Țapu,

Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România și are o carieră de aproape trei decenii la PRO TV. Prezentatoarea este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu cele mai importante evenimente care au loc în viața sa. Recent, ea a distribuit imagini din perioada adolecenței, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze, așa cum era de așteptat.

Andreea Esca, imagini de colecție din perioada adolescenței

Andreea Esca este foarte activă pe pagina personală de Instagram, iar recent a distribuit mai multe imagini din perioada adolescenței. „Alexia Eram zice că semănăm in prima poză. Vi se pare? Aveam aproape 15 ani. În celelalte sunt mai mică. Doar în ultima cred că am vreo 17″, a scris Andreea în dreptul celor patru fotografii pe care le-a făcut publice.

andreea 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Fanii au constatat că trecerea timpului a fost blândă cu prezentatoarea Știrilor Pro TV și au subliniat că și-a păstrat frumusețea.

„Rar cineva să semene atât de bine cu sine însuși de-a lungul timpului, „Nu știu pe nimeni care să-și păstreze frumusețea de-a lungul anilor așa cum o faceți dumneavoastră”, „Plină de farmec și autentică”, „Păpușă pur și simplu”, au fost doar o parte dintre comentariile scrise de către fanii prezentatoarei.

Andreea Esca este angajată la Pro TV de aproape trei decenii

Nu este pentru prima dată când Andreea face o incursiune prin amintiri și împărtășește fanilor imagini inedite. Nu cu mult timp în urmă, vedeta a distribuit o imagine realizată pe vremea în care avea doar trei anișori. Cu altă ocazie, Andreea a distribuit imagini de la debutul său în televiziune, de pe vremea în care locuia în garsoniera minusculă a bunicii sale și pășea timid în studioul de pe Pache Protopopescu.

Andreea EscaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Andreea Esca este angajată a trustului de pe Pache Protopopescu încă de la lansarea acestuia pe piața din România. Numele ei a devenit unul reprezentativ pentru PRO TV, iar cariera Andreei este una de succes. Imaginile cu ea, din anii de la începutul carierei, sunt unele memorabile.

La doar 23 de ani, vârsta pe care o are fiica ei în prezent, Andreea Esca era deja angajată la PRO TV și aducea cele mai importante știri în casele românilor. Cu aceeași coafură pe care o are și astăzi și cu zâmbetul molipsitor, Andreea era, cu siguranță, o apariție.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton