Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, imagini de colecție cu Alexia Eram și Aris Melkior. Cum arătau atunci când erau mici copiii prezentatoarei

Andreea Esca, imagini de colecție cu Alexia Eram și Aris Melkior. Cum arătau atunci când erau mici copiii prezentatoarei
24

de Cristina Țapu,

Andreea Esca și Alexandre Eram formează un cuplu de peste două decenii, iar împreună au doi copii care le fac viața mai frumoasă. Prezentatoarea Știrilor Pro TV este foarte activă în mediul online, acolo unde distribuie adesea imagini de colecție. De această dată, Andreea a publicat fotografii din perioada copilăriei Alexiei și lui Aris.

Andreea Esca, imagini de colecție cu cei doi copii ai săi

Andreea Esca și Alexandre Eram au doi copii de care sunt foarte mândri: Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, și Aris Melkior, cu trei ani mai mic decât sora sa. Cei doi au participat la emisiunea America Express și au fost preferații publicului, așadar fanii se bucură ori de câtre ori Andreea face noi dezvăluiri despre aceștia pe contul personal de Instagram.

esca 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Recent, prezentatoarea a distribuit mai multe imagini adorabile din perioada copilăriei Alexiei Eram și a lui Aris Melkior, iar fanii s-au întrecut în comentarii pozitive.

„Andreea, grație și frumusețe! Exemplu de om mamă și femeie!”, „Am și eu tot fată și băiat, în aceeași ordine, și mi se pare fantastică trecerea timpului. Din 2 pui de om au ajuns 2 tineri frumoși și buni. Suntem norocoase că suntem mame.”, au fost doar două dintre comentariile fanilor, conform Unica.

Andreea a vorbit despre diferențele de personalitate dintre Alexia și Aris

Între Alexia Eram și Aris Eram nu există doar o diferență de vârstă de trei ani, ci și de personalitate și temperament. Alexia este extrovertă, preferă să se afle alături de grupuri mari de persoane și relaționează ușor cu orice persoană, în timp ce Aris este mai rezervat și nu se împrietenește ușor cu cei din jur.

Aceste diferențe erau sesizabile încă de la grădiniță, susține Andreea Esca. Alexia ar fi stat la grădiniță zile întregi, fără pauză și se întrista atunci când mama sa venea să o ia acasă, în timp ce Aris plângea și se simțea abandonat atunci când era lăsat cu restul copiilor și educatoarea.

Aris și Alexia Eram_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  21 / 24

Andreea Esca a vorbit și despre adolescența copiilor. Alexia Eram a fost mai rebelă, în timp ce Aris și-a păstrat caracterul timid pe care l-a avut încă de când era micuț.

„A fost o perioadă de adolescență când a fost un pic mai zguduită doar la Alexia.Îi plecaseră hormonii. Acum, dacă mă uit la ce se întâmplă în jur, nici nu știu ce să mai zic. Mi-e și rușine. Dar până la urmă era diferită față de cum era ea până atunci, până la urmă o compar cu ea, nu cu restul lumii. Băieții se maturizează mai târziu, iar Aris mi se pare că acum e mai nu știu cum. Când era mai mic, era mai liniștit.”, a povestit prezentatoarea Știrilor PRO TV.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca – Antena 1

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton