Homepage  / Vedete româneşti

Imagini adorabile din copilăria Andreei Esca. Și-a păstrat zâmbetul inconfundabil: „Pare că eram cu râsul și când eram băiețel”

Imagini adorabile din copilăria Andreei Esca. Și-a păstrat zâmbetul inconfundabil: „Pare că eram cu râsul și când eram băiețel”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Esca este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Telespectatorii sunt cuceriți de profesionalismul de care dă dovadă, dar și de zâmbetul inconfundabil pe care-l afișează de fiecare dată. Recent, Andreea a distribuit mai multe imagini din copilărie, iar cadrele sunt unele adorabile!

Andreea Esca, imagini adorabile din copilărie

Andreea Esca a făcut curat în sertarele cu amintiri și a găsit mai multe imagini din perioada copilăriei. În una dintre ele apare în curtea casei, ținând în brațe primul ei câine și afișând un zâmbet larg, care a rămas neschimbat până în ziua de astăzi.

În al doilea cadru, Andreea se afla la mare, în apă și nu purta costum de baie. Pentru a nu atrage comentariile negative și pentru a respecta standardele impuse de Instagram, Andreea a editat poza și și-a adăugat un costumaș de baie.

facordinecuratdetoategasesctotfeluldepoze-casetevhsbetaparecaeramcurasulsicanderambaietelps.mi-ampusuncostumdebaiesapastramdecentavremurilornoi-.siacest-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Fac ordine, curat, de toate … Gasesc tot felul de poze:), casete VHS, BETA… Pare ca eram cu râsul, și când eram “băiețel” PS. Mi-am pus un costum de baie, sa pastram decenta vremurilor noi :). Si acesta a fost primul meu cațel, @ramona_paun , ca ma intrebai. Kuki. Ps: La capitolul fashion, totul e acum in trend. Si nu doar pentru a sta asa prin curte, la joaca!”, a scris Andreea Esca, în descrierea imaginilor.

Fanii s-au grăbit să lase mesaje, iar mulți dintre ei au fost de părere că Alexia Eram, fiica Andreei, seamănă perfect cu prezentatoarea atunci când era micuță, având același zâmbet larg și ștrengar.

Nu este pentru prima dată când Andreea face o incursiune prin amintiri și împărtășește fanilor imagini inedite. Nu cu mult timp în urmă, vedeta a distribuit o imagine realizată pe vremea în care avea doar trei anișori. Cu altă ocazie, Andreea a distribuit imagini de la debutul său în televiziune, de pe vremea în care locuia în garsoniera minusculă a bunicii sale și pășea timid în studioul de pe Pache Protopopescu.

Andreea Esca a devenit o emblemă PRO TV

Andreea Esca este angajată a trustului de pe Pache Protopopescu încă de la lansarea acestuia pe piața din România. Numele ei a devenit unul reprezentativ pentru PRO TV, iar cariera Andreei este una de succes. Imaginile cu ea, din anii de la începutul carierei, sunt unele memorabile.

La doar 23 de ani, vârsta pe care o are fiica ei în prezent, Andreea Esca era deja angajată la PRO TV și aducea cele mai importante știri în casele românilor. Cu aceeași coafură pe care o are și astăzi și cu zâmbetul molipsitor, Andreea era, cu siguranță, o apariție.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton