; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca iese la iarbă verde. Cu tot cu Știrile Pro TV

09 May 2012

Andreea Esca va prezenta, miercuri seară, Știrile Pro TV direct de pe Național Arena, locul unde are loc cel mai important eveniment sportiv al anului. Prezentatoarea tv se va afla în mijlocul mulțimii, pentru a reda pe viu pulsul evenimentelor.

Miercuri seară pentru România este seara fotbalului de înaltă clasă și ziua în care țara noastră va demonstra că este în stare să găzduiască și să organizeze un eveniment de talie mondială. Așa că am considerat o idee foarte bună să acopăr acest subiect de la fața locului. Milioane de oameni așteaptă Finala Europa League, iar eu sunt fericită să fiu atât  de aproape de teren, în atmosfera unui eveniment de o asemenea anvergură, pentru a-i informa cât mai bine și mai prompt pe telespectatorii ProTV', spune Andreea Esca.

Pe stadion se vor mai afla corespondentul Lavinia Petrea, Cristian Leonte, prezentatorul Știrilor Nopții și Ioana Cosma, prezentator sport.ro.

Alți corespondenți ai Știrilor Pro TV, printre care Cătălin Radu Tănase, Andreea Marinescu, Irina Gologan, Paul Angelescu, Ovidiu Oanță și Ramona Păuleanu se vor afla în Centrul Vechi al Bucureștiului, în zona celor două tabere ale suporterilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare