; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea esca alexandre eram

Andreea Esca și soțul ei construiesc un hotel în Cluj

15 July 2021

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au obținut autorizațiile necesare pentru a demara construirea unui hotel în centrul orașului Cluj Napoca, după ce au așteptat 4 ani. 

Vedeta Pro Tv urmează să facă un hotel format din două corpuri de clădire, iar pentru aceasta este nevoie să demoleze parțial alte două imobile, unde sunt 9 apartamente, dintre care 4 sunt deținute tot de familia Esca-Eram. Construcția ar fi putut să fie deja gata, deoarece majoritatea actelor au fost aprobate în 2017, dar prezentatoarea și soțul ei au așteptat după o reautorizare, conform adevărul.ro.

„Avizăm pozitiv, cu rezerva să fie tranşată problema cu serviciul Juridic. Cred că proiectul este de calitate, nu este nicio îndoială, curţile interioare dau farmec zonei centrale', a spus Emil Boc, primarul Clujului, în cadrul şedinţei Comisiei de Urbanism. 

Un detaliu interesant este faptul că apart-hotelul construit de vedeta Pro și soțul ei nu va avea locuri de parcare. Motivul? 'Conform art. 9 Staţionare autovehiculelor, din certificatul de urbanism nr. 1826/25.04.2019, extras din Regulamentul Local de urbanism aferent PUG Cluj-Napoca în vigoare, având în vedere strategia de dezvoltare a municipiului, precum şi conceptele naţionale şi internaţionale privid calitatea vieţii, calitatea spaţiului urban şi încurajarea mijloacelor de transport în comun şi alternative, asigurarea locurilor de parcare nu este obligatorie. La nevoie, locuri de parcare se pot asigura prin contract de închiriere, cel mai apropiat parking public fiind parking-ul de la Primăria Cluj-Napoca', au explicat arhitecţii primăriei Cluj Napoca.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare