Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca, răspuns dur pentru cei care o întreabă constant despre salariul de la Pro TV. Ce a declarat în emisiunea lui Măruță

Andreea Esca, răspuns dur pentru cei care o întreabă constant despre salariul de la Pro TV. Ce a declarat în emisiunea lui Măruță
16

de Cristina Țapu,

Salariul Andreei Esca de la Pro TV este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lumea showbizului. De-a lungul timpului, au circulat numeroase speculații și acesta chiar a devenit subiect de anecdote și glume. Recent, știrista a clarificat situația, răspunzând la o întrebare legată de salariul său.

Andreea Esca, replică dură pentru cei care o întreabă repetat despre salariul său

Andreea Esca a devenit, de-a lungul timpului, o emblemă a trustului de pe Pache Protopopescu, iar speculațiile legate de salariul pe care-l încasează au început să apară. Cu toate acestea, prezentatoarea a evitat să ofere un răspuns clar, deși, în mod evident, s-a săturat să fie chestionată frecvent pe marginea acestui subiect delicat.

Prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a răspuns întrebărilor venite din partea telespectatorilor. Întrebată care este salariul său, prezentatoarea nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns pe un ton ironic. „Să verifice din trei surse independente”, a spus ea, făcând referire la felul în care se verifică informațiile în domeniul jurnalismului.

Cum a sărbătorit Andreea Esca Paștele Catolic împreună cu familia  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alessandra Stoicescu a fost invitata lui Mihai Morar la podcastul pe care acesta îl moderează. Prezentatoarea și-a deschis sufletul și a vorbit despre așa-zisa sa rivalitate cu Andreea Esca precum și despre zvonurile care au luat naștere pe tema salariului pe care-l încasează prezentatoarea de la PRO TV.

Conform Alessandrei, salariul Andreei Esca a devenit, de-a lungul timpului, o mișcare foarte inteligentă de PR.

Alessandra Stoicescu: Când am început, eu nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Nu înțelegeam! Acum îmi știu cota pe piață! Ea e dată de multe alte lucruri. La momentul respectiv nu știam! Cât să ceri?

Mihai Morar: Nici nu știu cât e cota în piață, atât vreme cât singura legendă este despre salariul Andreei Esca.

Alessandra Stoicescu: Da, a fost o mișcare gândită, de PR. Sigur! Asta nu înseamnă că nu are ea salariu, Doamne iartă-mă!

Mihai Morar: Și rezistă de atâția ani de zile?

Alessandra Stoicescu: E un stand de PR foarte deștept. Unitatea de măsură sau, dacă vrei, la ce ne raportăm trebuie să fie o chestie wow, să fie foarte sus dacă e acolo. De ce? Percepția e mai importantă aici decât realitatea. Cine e interesat de cât are de fapt? Și misterul ăsta…

Familia Andreei Esca deține mai multe proprietăți imobiliare

Andreea Esca și-a construit imperiul imobiliar începând cu achiziția unei vile în București în 2004, evaluată de specialiști la aproximativ 350.000 de euro, în zona centrală a Capitalei. Vedeta s-a confruntat cu unele probleme legale legate de casa respectivă, care fusese retrocedată foștilor proprietari. Cu toate acestea, procesul s-a încheiat favorabil pentru Esca și familia sa.

În 2006, Andreea Esca și Alexandre Eram au achiziționat o vilă pe malul lacului Snagov, devenind astfel prima lor casă de vacanță. Se pare că în prezent, acesta ar fi locul în care locuiesc părinții celebrei prezentatoare. În zonă mai locuiesc și alte persoane cunoscute, cum ar fi Ion Țiriac, Anamaria Prodan, Cristian Țântăreanu, Cosmin Olăroiu sau Ioana Băsescu.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton