Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Esca, față în față cu Robbie Williams. Mesajul artistului pentru Alexia Eram. „E timpul să o ierți pe mama ta”

Andreea Esca, față în față cu Robbie Williams. Mesajul artistului pentru Alexia Eram. „E timpul să o ierți pe mama ta”
9

de Roxana Mirea,

Robbie Williams i-a transmis un mesaj Alexiei Eram. Andreea Esca a realizat un interviu cu celebrul artist și i-a povestit o întâmplare de pe vremea în care Alexia, fiica ei, era doar o fetiță. Tânăra n-a uitat întâmplarea care a avut loc într-un hotel din Budapesta. „Spune-i să mă ierte pentru acest lucru, te rog!”, l-a rugat Andreea Esca pe Robbie Williams. 

Robbie Williams, mesaj pentru Alexia Eram 

Andreea Esca a realizat un interviu cu Robbie Williams și i-a povestit o întâmplare de acum mai bine de 16 ani. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a realizat un interviu cu celebrul artist pentru alistmagazine.ro. Starul internațional urmează să susțină un concert la București pe 19 august, în cadrul evenimentului Summer in the City, de la Romexpo.  

Andreea Esca i-a povestit lui Robbie Williams cum, în urmă cu 16 ani, l-a așteptat o zi întreagă în fața unui lift pentru a-l întâlni, iar fiica ei, Alexia, care avea doar 6 ani, nu avea răbdare să aștepte. 

 „În 2006, cred, erai în Budapesta. Eram în același hotel, fiica mea avea 6 ani, și i-am spus că trebuie să așteptăm în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams. Ea era foarte mică și îi era foame și îmi spunea: „Hai să mâncăm!”. Nu! Nu mergem să mâncăm, nu o să mori de foame, o stă stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams și o să să stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams. Am stat așa o zi întreagă și până în ziua de azi, când are 22 de ani, spune povestea asta. Le povestește prietenilor ei: „Așa e mama! A trebuit să stăm o zi întreagă în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams””, a povestit vedeta de la PRO TV, potrivit libertatea.ro. 

„Serios?”, a fost reacția lui Robbie Williams.  

Spune-i să mă ierte pentru acest lucru, te rog!”, l-a rugat Andreea Esca pe artist. Robbie Williams i-a transmis mesajul Alexiei, însă doar cu o condiție:  

„Cred că este timpul să o ierți pe mama ta. Așa e și soția mea, nu uită nimic, mă iartă, dar își amintește tot. Așa că eu îi spun fiicei tale să te ierte, iar tu îi spui soției mele să mă ierte.” 

robbie-williams-mesaj-pentru-alexia-eram-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Robbie Williams, fascinat de soția lui 

Robbie Williams este căsătorit cu Ayda Field din 2010 și i-a mărturisit Andreei Esca cât de mult o prețuiește pe soția lui.  

„Eroul meu… Sunt constant surprins de soția mea. Nu mă înțelege greșit. Ne și călcăm pe nervi, dar mă minunez mereu de ea, mai ales când nu e lângă mine. Da, distanța face ca sentimentele să se simtă și mai acut. Soția mea vorbește mai multe limbi străine, a terminat ca șefă de promoție la o școală prestigioasă, are un incredibil simț al umorului, are un bun gust desăvârșit. Nici nu știu de ce m-a ales pe mine. Spun asta pe jumătate în glumă, dar jumătate e serios, dar nu încetez să mă minunez de ea și o prețuiesc mai mult decât o face ea față de ea însăși. Acesta este unul dintre multele motive pentru care relația noastră funcționează”, i-a povestit Robbie Williams Andreei Esca.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton