; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca: Am un salariu decent

28 November 2011

În apropierea datei la care Pro TV împlineşte 16 ani, Andreea Esca sărbătoreşte de asemenea 16 de emisie la pupitrul ştirilor. Prezentatoarea jurnalului de la ora 19.00 a declarat, pentru Evenimentul Zilei, că are un salariu decent, în deplină „concordanţă cu cele din media româneşti'.

Andreea Esca a explicat că nu şi-a căutat niciodată un alt loc de muncă pentru simplul fapt că s-a identificat cu ceea ce îi plăcea.

„Odată cu anii am acumulat experienţă şi n-am simţit nevoia de a face altceva sau de a face acelaşi lucru în altă parte. Pur şi simplu eu aşa am simţit şi aşa m-am simţit bine. Nu am gândit o asociere pe termen lung, dar cred că a fost bine-venită', a povestit Andreea Esca.

Salariul este sau nu este fabulos

În ceea ce priveşte existenţa altor propuneri, din partea altor posturi tv, Esca recunoaşte că nu a fost vorba decât de puţine oferte.

„Îmi aduc aminte că am primit odată o propunere din partea unei televiziuni şi chiar şi eu le-am spus că nu vreau să-şi piardă vremea şi nu merită să vină să ne cunoaştem, pentru că nu mă interesează', a declarat Esca.

Andreea Esca nu a vrut, ca de obicei de altfel, să vorbească despre salariul ei. Cu toate astea, ea a comentat doar că ar fi vorba de „un salariu decent, care este în concordanţă cu toate salariile din media româneşti'.

Referitor la showbiz-ul românesc, Esca e de părere că trăim o „epocă a lucrurilor care sunt mai superficiale, perisabile'. Desigur, vedeta de la Pro a ţinut să amintească cititorilor că ei sunt stăpâni pe ceea ce urmăresc la televizor, cu ajutorul telecomenzii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare