; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca   Premiile TVmania 2014

Andreea Esca a intrat în 2015 într-un loc exotic și izolat de lume | Galerie foto

08 January 2015

Anul acesta, Andreea Esca a ales să petreacă Crăciunul în București într-o atmosferă caldă și intimă. Altul a fost însă planul pentru Revelion.

Sărbătorile de Crăciun le-am petrecut cu familia și un grup de amici în București, iar după aceea am avut surpriza unei frumoase vacanțe de 6 zile în Insulele Maldive.', a declarat prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Călătoria în insule, peisajul și experiențele trăite acolo au fost cu atât mai mult apreciate de prezentatoare cu cât nu mai fusese niciodată într-un loc atât de exotic și de izolat de lume. Andreea Esca a petrecut această vacanță cu copiii și soțul ei, însă și cu prietenii.

[Not a valid template]

Am mers cu copiii, bineînțeles, și cu un cuplu de prieteni. Eu sunt îndrăgostită iremediabil de soare și de apă. Nu există bucurie mai mare decât să stau pe plajă, să citesc și să intru în apa cristal. Am avut și norocul să scăpăm de zilele geroase din preajma Anului Nou și să sărbătorim intrarea în 2015 cu multă căldură la propriu și la figurat.

În afară de a lenevi la plajă, ne-am plimbat cu barca, am făcut snorkeling, windsurf, wakeboard, tot ce te poate distra în apă. Nu mai fusesem niciodată în Maldive, așa că am descoperit această minune a naturii cu fericire și teamă în același timp.

Să te vezi pe o bucățică de plajă cât Șoseaua Iancului, în mijlocul Oceanului este extrem de bizar, dar și de fascinant. Culorile pe care ți le oferă cerul la diferite ore, apa, plaja sunt fără dubiu niște cadouri de la Dumnezeu. Și am terminat de citit și o carte bună pe care v-o recomand: “Confidentul”, de Hélène Grémillon.', a mai spus vedeta Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare