Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun împreună cu soțul și copiii. Ce decorațiuni speciale a ales în acest an. „Îl facem diferit de fiecare dată”

Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun împreună cu soțul și copiii. Ce decorațiuni speciale a ales în acest an. „Îl facem diferit de fiecare dată”
16

de Cristina Țapu,

Andreea Esca se pregătește de zor pentru venirea sărbătorilor de iarnă și deja a împodobit bradul de Crăciun alături de familia sa. La decorare au contribuit și cei doi copii ai cuplului Esca-Eram, Alexia și Aris Melkior. Iată cum aradă bradul îndrăgitei prezentatoare de la PRO TV.

Andreea Esca și familia au împodobit bradul de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar mulți dintre noi sunt în toiul pregătirilor pentru a împodobi bradul, o tradiție cu semnificație specială la nivel mondial. Printre personalitățile care s-au implicat în acest ritual se numără și Andreea Esca, care a distribuit pe rețelele de socializare un clip video în care o putem vedea alături de familia ei, participând cu entuziasm la pregătirile pentru bradul de Crăciun.

Recent, Andreea Esca a distribuit pe platformele de socializare câteva fotografii care o prezintă alături de soțul și copiii săi, în timp ce se ocupau de împodobirea bradului. Familia jurnalistei respectă cu consecvență tradiția de a decora bradul împreună în fiecare an, iar acest moment este unul special pentru fiecare dintre ei.

În acest an, Andreea Esca a optat pentru a decora bradul cu accesorii create într-un mic atelier de ceramică din București. Ea și Alexandre Eram au ales un brad natural, pe care l-au împodobit în tonuri de alb și roșu.

Decorațiunile ceramice au fost pictate de o prietenă apropiată a familiei, fiecare având desenată o inimă roșie. Alexia și Aris Eram au contribuit și ei la decorarea bradului cu globulețe roșii, o stea roșie în vârf și o instalație superbă.

esca-bradul-de-craciun-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„E acel moment din an când împodobim bradul! Căutăm să-l facem diferit de fiecare dată, ne dăm cu părerea, votăm și decidem. Pentru acest Crăciun va fi roșu cu alb și desigur cu ceva realizat în România. Am ales să facem globurile într-un mic atelier de ceramică din București și să fie pictate apoi de prietena noastră„, a fost mesajul pe care fiica Andreei Esca l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să petreci Crăciunul în căsuțele Andreei Esca din Porumbacu de Sus

Andreea Esca nu este doar o prezentatoare de renume, cu o carieră impresionantă, ci și o veritabilă femeie de afaceri. Prezentatoarea deține mai multe căsuțe de vacanță în apropierea Sibiului, în Porumbacu de Sus, însă prețul pe care trebuie să-l plătească cei care își doresc să petreacă sărbătorile acolo nu sunt deloc mici!

Referitor la tarifele de pe Booking.com, o noapte de cazare într-o căsuță de 40 de metri pătrați, cu două dormitoare, o baie și o chicinetă, se ridică la suma de 500 de lei. Prezentatoarea de știri de la PRO TV mai gestionează Casa Berbec, Casa Florea Vieții, Casa Moara, Casa Prieteniei, Casa Soare și 331. Aceasta din urmă este proprietatea situată în centrul satului și beneficiază de o priveliște cu adevărat spectaculoasă.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram – Andreea Esca

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton