; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca a făcut-o pe DJ-ul

11 July 2011

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a prezentat în acest weekend emisiunea StarList' de la Music FM şi le-a împărtăşit ascultătorilor melodiile sale preferate, dar şi amintiri legate de acestea.

 

Vedeta Pro TV a povestit că melodia Carrie' a trupei Europe îi aminteşte de discoteca Ring din Costineşti şi de toate taberele la munte şi de toate petrecerile la care cineva se îndrepta către întrerupător ca să stingă lumina', a spus Andreea.

 

Piesa Got My Mind Set On You' a lui George Harrison i-a amintit prezentatoarei de prima petrecere la care mama m-a lăsat să plec în afara Bucureştiului, la un prieten care avea o casă foarte frumoasă undeva lângă Buftea. Acolo am auzit această piesă pentru prima dată şi îmi aduc aminte că, din cauza acestei melodii, gazdele au rămas cu un parchet plin de multe, multe, găurele de la tocurile mele cui ce aparţineau pantofilor mamei mele, împrumutaţi cu această ocazie'.

 

La sârşitul emisiunii în care a fost DJ, Andreea Esca a avut, la rândul ei, o surpriză din partea DJ-ului Ramon Cotizo, care i-a oferit cadou din partea echipei o caricatură realizată de Cosmin Sîrbulescu, ce o reprezintă pe vedetă cu căştile de radio şi cu zâmbetul inconfundabil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare