Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Andreei Bălan atunci când a fost întrebată de fiica sa când o cere Victor în căsătorie. Dialogul amuzant

Reacția Andreei Bălan atunci când a fost întrebată de fiica sa când o cere Victor în căsătorie. Dialogul amuzant
17

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan a fost surprinsă de replica fiicei sale mai mari, Ella. Micuța visează la ziua în care mama ei va fi cerută în căsătorie de Victor Cornea, actualul partener al Andreei.

Andreea Bălan, discuție amuzantă cu cele două fiice

De un an, cântăreața Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire cu jucătorul de tenis Victor Cornea. Artista îl însoțește la toate turneele importante și la diverse evenimente, fiind astfel de nedespărțit. În plus, el s-a mutat deja în casa Andreei și locuiește împreună cu fetițele ei.

Ella și Clara s-au obișnuit cu prezența lui, iar în fotografiile pe care Andreea le distribuie pe rețelele de socializare, micuțele sunt adesea văzute în brațele lui, jucându-se sau desfășurând diverse activități. Fiica ei cea mare se întreabă deja când Victor o va cere în căsătorie pe mama ei.

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă. (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Recent, în timp ce Victor Cornea, Andreea Bălan și micuțele călătoreau cu mașina, el a oprit brusc la o florărie. În acest timp, Ella i-a spus mamei sale că poate la întoarcere Victor o va cere în căsătorie. „Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante, și te cere în căsătorie, spunând: Vrei să fii soția mea?”, a spus fata cea mare a Andreei Bălan.

La întoarcere, Victor nu a avut un inel, dar i-a dăruit Andreei un superb buchet de bujori și micuțelor câte o floare. Extrem de încântată, cântăreața a postat un clip video cu întregul moment pe Instagram, spre bucuria fanilor.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, iar povestea lor de dragoste evoluează cu pași repezi. Sportivul le-a cunoscut pe fiicele artistei, iar aceasta l-a întâlnit la rândul său pe băiețelul pe care Victor îl are dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, Andreea admite că amândurora le este greu din cauza proiectelor profesionale. Motivul? Victor Cornea este nevoit să lipsească mult de acasă din cauza turneelor. 

Așa este o relație cu un jucător de tenis profesionist care se află în Top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și-l însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim în aeroport. Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.ro. 

Andreea este foarte împlinită alături de sportiv și ia în calcul să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Vedeta știe cum ar trebui să decurgă ziua nunții și susține că, de data aceasta, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Andreea a declarat că nu și-ar mai dori o nuntă grandioasă, precum a fost cea cu George Burcea.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton