; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

123562522_800266794096670_4796111019676216037_n

Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane. La ce post de televiziune va prezenta știrile

09 November 2020

Prezentatoarea de știri Andreea Berecleanu revine în televiziune la pupitrul știrilor Focus, de la PrimaTV. Cunoscuta jurnalistă se alătură echipei de știri și va prezenta principalul jurnal al zilei – Focus 18, aducând o contribuție valoroasă brandului PrimaTV. 

 

Cu o experiență de peste 27 de ani în presă și în televiziune, Andreea Berecleanu este pregătită să înceapă o nouă poveste la PrimaTV

 

„După 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de proiectele realiste și profesioniste ale celor care conduc acum PrimaTV și care și-au dorit ca eu să fiu vârful de lance pentru noua schimbare a stației. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la TV, exprimată fără încetare în tot acest răstimp, pe rețelele mele de social media. Aștept cu mare drag să ne revedem', a declarat Andreea Berecleanu.

 

Focus este brandul locomotivă care legitimeaza zilnic misiunea și valorile PrimaTV: descoperirea extraordinarului din oamenii obișnuiți, în povești autentice de viață, precum și descifrarea lumii într-o cheie onestă, directă și obiectivă. Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 dintr-un studio nou, cu o grafică adaptată ultimelor tendințe în televiziune.

 

După preluarea de către Clever Business Transilvania, PrimaTV aduce deja două nume de marcă din peisajul mediatic românesc: Andreea Berecleanu și Constantin Cotimanis. Și acesta este doar începutul! Viziunea Clever înseamnă investiții în imagine și conținut nou de calitate pentru ca telespectatorii să se poată bucura de un spectacol total de televiziune.

 

În septembrie, Clever Business Transilvania a adăugat portofoliului său o televiziune generalistă: PrimaTV.  Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomșa, mai conține canalele de televiziune Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro, dar și site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro și profit.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare