Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Berecleanu, prima reacție după afirmațiile făcut de Andreea Esca despre ea. „I-am răspuns personal”

Andreea Berecleanu, prima reacție după afirmațiile făcut de Andreea Esca despre ea. „I-am răspuns personal”
13

de Roxana Mirea,

Andreea Berecleanu a avut o primă reacție după ce Andreea Esca a făcut afirmații neașteptate despre ea, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Toată lumea a crezut că cele două prezentatoare s-au certat, motiv pentru care Andreea Esca a spus despre Andreea Berecleanu că este lipsită de umor. Iată ce a declarat prezentatoarea de știri de la Prima TV. 

Andreea Berecleanu, despre ce a zis Andreea Esca despre ea 

Andreea Berecleanu și Andreea Esca au fost implicate într-un scandal, în ultimele zile. Totul a plecat de la o serie de declarații pe care prezentatoarea de la Pro TV le-a făcut în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Ea fost invitata lui Cătălin Măruță la rubrica „Sosurile picante”, unde a spus că Andreea Berecleanu este lipsită de umor. Ei bine, mulți au fost surprinși de această afirmație și au crezut că cele două s-au certat. Prezentatoarea de la Prima TV nu a vrut să intre foarte tare în detalii, însă a precizat că i-a oferit un răspuns în privat Andreei Esca.  

Andreea Berecleanu, despre ce a zis Andreea Esca despre ea  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Am tot primit zilele acestea întrebări legate de o afirmație făcută de Andreea Esca în cadrul unei emisiuni de la Pro Tv, cu privire la mine și la “umorul” meu. Unii m-au întrebat dacă ne-am certat cumva, alții, mai apropiați,  și-au exprimat părerea personală, iar jurnaliștii mi-au cerut un drept la replică. Ce vreau să știți este că i-am răspuns Andreei personal. Nu voi face public nicio altă referire pe această temă, mi s-ar părea lipsit de eleganță și ar expune două persoane publice iubite și respectate de public într-o zonă unde nu ar trebui să fie…Vă mulțumesc pentru toate mesajele, apreciez”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.  

Andreea Esca, afirmații neașteptate despre Andreea Bereclanu 

Acum o săptămână, Andreea Esca a participat la rubrica „Sosurile picante” din emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. 

„Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru cea mai lipsită de umor vedetă. Cui i-ai acorda premiul?”, a fost una dintre întrebările adresate de Cătălin Măruță. 

Andreea Berecleanu. Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor. Am zis, gata! Ce să fac? Sunt oameni care n-au umor și au alte calități. Poate nu are același tip de umor ca și mine”, a răspuns Andreea Esca. 

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton