Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Berecleanu, o nașă în alb! Vedeta Prima TV a postat imagini emoționante de la cununia religioasă a Ancăi Lungu cu grecul Harry Arampatzis

Andreea Berecleanu, o nașă în alb! Vedeta Prima TV a postat imagini emoționante de la cununia religioasă a Ancăi Lungu cu grecul Harry Arampatzis
19

de Cătălina Matei,

Au apărut noi imagini de la cununia religioasă dintre Anca Lungu, fosta prezentatoare de știri a Antenei 1, și soțul ei de origine greacă, Harry Arampatzis. Evenimentul a avut loc pe malul mării, în Grecia, iar nași au fost Andreea Berecleanu și soțului ei, medicul Constantin Stan. Aceștia au respectat dress code-ul dorit de mireasă și s-au îmbrăcat în alb.

Andreea Berecleanu, o nașă în alb!

Căsătoriți cu acte-n regulă de ceva vreme, Anca Lungu și afaceristul Harry Arampatzis și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au cununat religios pe 10 iulie, într-o biserică din Halkidiki, Grecia fiind cea de-a treia casă acum pentru fosta prezentatoare de știri, care s-a stabilit la Nisa de mulți ani.

La nuntă au participat apropiații, familia și prietenii, iar nașii de cununie au fost Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan. De altfel cei doi sunt și nașii de botez ai lui Georgios Alexander, băiețelul pe care Anca Lungu și actualul ei soț îl au împreună.

Și, la fel ca toți invitații, și nașii și-au ales ținute albe, în ton cu ale mirilor. De altfel, Andreea Berecleanu a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini emoționante de la fericitul eveniment.

Fericirea are chipul ei. Emoţia are chipul lui. Anca şi Harry, dragii noştri prieteni, începând de ieri, şi iubiţi fini. Bucuroşi, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase. Le-am însoţit paşii la altar, în prezenţa familiei şi prietenilor apropiaţi, apoi am dansat şi ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul mării, cu picioarele în nisip, îmbrăcaţi toţi în alb, aşa cum ne-a rugat Ancuţa.

Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei şi a lui Harry, pentru că ştiu că aţi însoţit-o că telespectatori atât în viaţa ei profesională, cât şi personală. Noi, că naşi, le vom fi alături necondiţionat în fiecare moment al vieţii de familie, la fel cum am făcut-o şi până acum! Cu dragoste, Andreea şi Constantin”, a scris prezentatoarea știrilor de la Prima TV în dreptul fotografiilor postate.

anca-lungu-nunta-greciaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Anca Lungu, o viață cu gust de… Franța

În urmă cu 6 ani, Anca Lungu părăsea România și se muta în Franța, la Nisa mai precis, împreună cu actualul ei soț, grecul Harry Arampatzis și fiica ei din prima căsătorie cu Ștefan Lungu, Natalia. Între timp, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1  a devenit mamă pentru a doua oară, de băiețel de data aceasta.

Iar drumurile între Franța și Grecia via România au devenit un reper în viața fostei prezentatoare de știri.

Grecia e pentru noi o a doua casă. Petrecem o lună pe an acolo și suntem cei mai mari iubitori ai tavernelor grecești. Salonicul e minunat și e cel mai gastronomic oraș al Greciei.

anca-lungu-andreea-berecleanu-nisa-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 19

La noi în casă se vorbesc 4 limbi: română, franceză, engleză și greacă. Eu le vorbesc copiilor doar în limba română, cu soțul meu vorbesc în engleză, iar el le vorbește copiilor în franceză și în greacă”, ne povestea Anca Lungu într-un interviu, anul trecut.

Cât despre relația pe care o are cu Andreea Berecleanu, cea care i-a devenit și nașă între timp, iată ce ne povestea Anca în același interviu:

Nu m-am gândit niciodată la cum a început prietenia noastră, asta pentru că s-a întâmplat treptat și a venit natural. Dar mă bucur că mi-ai pus această întrebare. Realizez acum că relația de colegialitate s-a transformat de-a lungul anilor într-una de prietenie și cred că o apropiere mai mare s-a produs în momentul în care s-a născut fiica mea, Natalia. Andreea iubește nespus de mult copiii, iar atenția și iubirea arătate Nataliei încă de când s-a născut m-au emoționat și m-au făcut să o cunosc pe Andreea și în profunzime”.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton