; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Berecleanu o va înlocui pe Alina Petrescu

17 August 2010

Începând cu 23 august, Andreea Berecleanu va prezenta principalul jurnal de stiri al Antenei 1, “Observator 19”, iar Alina Petrecu se va muta la Antena 3 pentru a lua parte la un nou proiect, informează un comunicat din partea Intact Media Group.

.

Andreea Berecleanu

Colega Andreei, Alina Petrescu va reveni la Antena 3 pentru un nou proiect.

Cu o carieră de 17 ani in domeniul ştirilor, Andreea Berecleanu va prezenta cele mai importante ştiri ale zilei la Observatorul de la ora 19.00 la Antena 1. După o perioadă în care am demonstrat, alături de Andrei,  că viaţa profesională se potriveşte perfect cu cea de familie, urmează o alta etapa în viaţa noastră în care vom evolua separat, pe jurnale diferite. Să fii flexibil este deviza oricărui profesionist în televiziune, oriunde în lumea largă. Pasiunea pentru televiziune, pentru ştiri, este importantă indiferent de ora la care prezinţi. Prezentarea principalului Observator o dublează', a declarat Andreea Berecleanu.

Alina Petrescu a acceptat provocarea Antenei 3 de a-şi completa experienţa profesională cu un nou proiect ambiţios, în care va promova, asa cum a făcut şi până acum, informaţia de calitate. „Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Pentru mine, televiziunea înseamnă hard news şi mi-e dor să fiu în mijlocul evenimentelor. Mai ales că trăim o perioadă extrem de interesantă din punct de vedere social şi politic. Mă întorc acasă, după o experienţă foarte bună pentru mine, şi profesional şi personal, la Observatorul orei 19', declară Alina Petrescu.

„Andreea şi-a demonstrat valoarea, în ani de experienţă. Va avea de comunicat cu un public pe care îl cunoaşte, aşa că ştiu că va face treabă bună. Îi urez succes', a mai declarat  Alina Petrescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare