; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_190315_TCDU7 Ed9_0364

Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu, Răzvan și Dani vin la “Te cunosc…”

07 April 2015

Sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!', Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu-Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil urcă pe scenă, ca să-i imite pe Agnetha, Anni-Frid, Benny și Bjorn, membrii legendarei trupe ABBA.

[Not a valid template]

„Suntem deja pentru a doua oară la Te cunosc de undeva!'. Prima oară, i-am imitat pe cei de la Milli Vanilli, deci am executat un playback de excepție, ca și ei. Acum, cu ABBA, nu se putea să nimerim ceva mai bun. Singurul inconvenient, pentru mine, a fost că a trebuit să îmi rad barba, pe care nu am mai dat-o jos de patru ani de zile', ne-a spus Răzvan.

Dani completează: Eu nu a trebuit să-mi dau jos barba, ba chiar mi-a mai fost adăugată, la machiaj. Mă bucur că a fost Mirela Boureanu Vaida cu noi și a rezolvat partea cu cântatul și că am văzut-o pe Andreea Berecleanu altfel decât la pupitrul știrilor, cum suntem obișnuiți'.

Ce hit-uri din repertoriul ABBA vor cânta Andreea, Mirela, Răzvan și Dani, veți afla sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20.30, numai la Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare