Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Berecleanu, mesaj plin de emoție de ziua fiicei sale, Eva. „Am văzut tot răsăritul în ochii ei”

Andreea Berecleanu, mesaj plin de emoție de ziua fiicei sale, Eva. „Am văzut tot răsăritul în ochii ei”
8

de Andra Stana,

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, locuiește de 4 ani la Londra. Tânăra a împlinit astăzi, 20 septembrie, 21 de ani, motiv pentru care mama ei i-a făcut o urare emoționantă pe Instagram.

Vedeta Prima TV a împărtășit cu fanii ei din mediul online două imagini superbe cu fiica ei de 21 de ani. Andreea Berecleanu și-a pozat fiica în aeroport, înainte ca tânăra să plece spre Londra.

Eram în aeroport. Foarte devreme. Una dintre acele plecări spre Londra ale Evei. Imi luam rămas bun, înainte de trecerea vămii. Si am văzut tot răsăritul în ochii ei. Preț de o secundă, cât a durat să fac această fotografie, mi-a transmis cât doar un părinte poate înțelege. Astăzi face 21 de ani, pe care îi văd și îi simt. Si cu toate acestea, în acea privire din aeroport către mine, sunt toți bebelușii și fetițele lumii. Si toată dragostea unui copil. Te iubesc, inimioară!”, a scris Andreea Berecleanu.

Eva Zaharescu poate fi inclusă cu ușurință pe lista influncerilor din România. Asta pentru că este urmărită, în mediul online, de peste 25.000 de oameni. În Marea Britanie, tânăra studiază design vizual și grafică.

Andreea-Berecleanu-mesaj-plin-de-emotie-de-ziua-fiicei-sale-Eva-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Eva Zaharescu, dezvăluiri despre viața ei din Londra

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, locuiește în Marea Britanie de patru ani de zile. Tânăra studiază design vizual și grafică la o facultate din Londra. De când a plecat din România, Eva a învățat să se descurce singură și să facă față tuturor dificultăților.

În aprilie, fiica Andreei Berecleanu a intrat în direct, în emisiunea lui Teo Trandafir, prin Skype, unde a povestit despre planurile ei de viitor. Tânăra a dezvăluit că s-a adaptat în Marea Britanie, integrându-se printre londonezi. Fiica prezentatoarei știrilor de la Prima TV a mărturisit că știe să și gătească.

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate. Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra.

M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită”, a declarat Eva Zaharescu în direct, din Londra, la Kanal D, potrivit fanatik.ro.

Cum a ales Andreea Berecleanu numele fiicei sale

În 2001, atunci când Eva a venit pe lume, părinții ei știau deja ce nume va purta primul lor copil. Într-un interviu pentru libertatea.ro, Andrei Zaharescu a recunoscut că povestea numelui Evei e simplă.

„Incă de la început, de când am știut că o să avem o fetiță, ne-am oprit la acest nume. Nu am căutat nimic fabulos sau fastuos. Nu ne-am dorit nimic special, ci doar ceva care să se potrivească cu Zaharescu. Apoi, așa a chemat-o și pe bunica Andreei. Si care a murit pe patul Spitalului Municipal”, declara Andrei Zaharescu, tatăl Evei, acum 21 de ani.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton