Homepage  / Vedete româneşti

Petru, fiul Andreei Berecleanu, a absolvit liceul în Londra. Imagini emoționante de la festivitate

Petru, fiul Andreei Berecleanu, a absolvit liceul în Londra. Imagini emoționante de la festivitate
18

de Cristina Țapu,

Andreea Berecleanu are toate motivele să fie o mamă mândră și fericită. Vedeta a distribuit recent imagini de la festivitatea de absolvire a fiului său, Petru, care studiază în Marea Britanie.

Petru, fiul Andreei Berecleanu, a absolvit liceul la Londra

Atât Eva, în vârstă de 22 de ani, cât și Petru, de 18 ani, studiază în Marea Britanie și se descurcă singuri, departe de casă, spre bucuria mamei lor. Fiul prezentatoarei a absolvit recent liceul, iar Andreea i-a fost aproape în acest moment atât de special. Mai mult decât atât, ea a distribuit imagini de la festivitate, iar fanii au putut observa că adolescentul este un tânăr chipeș, care o întrece considerabil în înălțime pe celebra sa mamă.

berecleanu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Las câteva imagini din acest weekend, de la ceremonia de absolvire a lui Petru, la care emoția familiei noastre poate fi înțeleasă mai ales de cei care au trecut deja prin acest moment. Bafta, Petru, în toate drumurile tale de aici înainte! Noi îți vom fi mereu alături, cu toată dragostea!”, a fost mesajul pe care Andreea l-a scris în dreptul imaginilor de la festivitate.

Acum șase ani, Eva Zaharescu a părăsit România și s-a mutat în Marea Britanie pentru a urma liceul. Ulterior, a fost admisă la facultate și își continuă studiile acolo. Anul trecut, și fratele ei Petru s-a mutat alături de ea, studiind și el în Anglia.

Andreea Berecleanu a suferit nespus după ce ambii copii s-au mutat în Marea Britanie

Întrebată de Teo Trandafir cum s-a adaptat la viața fără copiii ei aproape, Andreea Berecleanu, care în prezent este prezentatoare de știri la Prima TV, a mărturisit că a suferit mult.

„A fost greu! Am zis așa, a plecat Eva, acum șase ani, și a plecat și Petru anul trecut. Și a început să îmi fie rău, dar rău fizic. Toate analizele pe care eu le fac de câteva ori pe an erau pe linia roșie. Toate, dintr-o dată. Nu înțelegeam care e treaba. Am început să am dureri în capul pieptului, niște dureri atroce, luam calmante intravenoase.

Andreea-Berecleanu-Eva-ZaharescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

După care descoperisem că deși făcusem niște investigații, o ecografie uzuală de abdomen, și nu aveam nicio problemă în afară de o bilă mai leneșă, dar eu mănânc destul de corect și nu am probleme. Dintr-o dată bila mea s-a umplut de pietre, multe și a trebuit să mă operez”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.

Eva și Petru sunt copiii Andreei Berecleanu din primul său mariaj, cu Andrei Zaharescu. Timp de 15 ani au format unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete, amândoi prezentând știrile împreună o lungă perioadă de timp. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit și, după divorț, fiecare a luat-o pe un alt drum. În prezent, Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud, cu actuala soție și copilul lor.

Totodată, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, iar relația pecare acesta o are cu copiii prezentatoarei de știri este una strânsă. 

Sursă foto: Instagram Andreea Berecleanu – Eva Zaharescu

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton