Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Berecleanu face concediul la frig, aproape de Cercul Polar. „Tot ce vedem este neașteptat”

Andreea Berecleanu face concediul la frig, aproape de Cercul Polar. „Tot ce vedem este neașteptat”
8

de Vasilica Rogozanu,

August e luna vacanțelor și pentru vedetele din televiziune, dar, în timp ce cam toată lumea a ales locuri pline de soare, Andreea Berecleanu face notă discordantă: a plecat la frig!

Andreea Berecleanu și-a ales perioada de vacanță cum nu se poate mai bine: taman când la București ne luptăm cu temperaturi de peste 40 de grade, prezentatoarea „Focus”-ului de la Prima TV se răcorește în cea mai nordică dintre capitalele lumii, Reykjavík.

De câteva zile, vedeta de televiziune și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, explorează frumusețile din apropierea Cercului Polar, unde la 10 seara este „lumină ca dimineața”, după cum povestește chiar ea.

Andreea Berecleanu face concediul la frig, aproape de Cercul PolarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Tot ce vedem este neașteptat, în toate sensurile. Când scriu acest text este aproape 22, lumina afară ca dimineața și destul de rece. Totuși, va trebui să adormim chiar dacă nu e încă întuneric. Mâine ne așteaptă o zi cu noi descoperiri. Islanda nu prea seamănă cu nimic din ce am mai văzut din țările nordice”, mărturisește Andreea.

Excursie în larg, admirând balenele

Alături de soțul ei, dr. Constantin Stan, Andreea a avut privilegiul să admire în larg, de pe un catamaran, balene, delfini, pufini și multe specii de păsări. „Când râdeam spunând că nu vom vedea nicio coadă de balena, ne-au râs fix sub nasul nostru! Nu una, câteva zeci. Eram înnebunită să surprind măcar o fotografie, să nu ratez. Am avut ocazia unui spectacol complet, ne-am întors după câteva ore în port fericiți”, a mai povestit ea.

În circuitul pe care-l face în țara nordică, unde acum sunt doar vreo 16 grade, vedeta Prima TV a bifat  Parcul National Thingvellir, gheizerul Geysir (cel mai vechi gheizer activ dintr-o zonă geotermală foarte vizitată) și Cascadele Gullfoss, printre multe altele.

„Realitatea descriptivă în imagini ne-a tăiat respirația”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu (48 de ani) și dr. Constantin Stan (65 de ani) formează o familie din 18 septembrie 2016.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton