Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Berecleanu, declarații despre retragerea din televiziune și prietenia cu Andreea Esca: „Este exact ce se vede!”

Andreea Berecleanu, declarații despre retragerea din televiziune și prietenia cu Andreea Esca: „Este exact ce se vede!”
11

de Cristina Țapu,

De câțiva ani buni, Andreea Berecleanu este prezentatoare la postul de televiziune Prima TV. În 2020, a făcut public faptul că a părăsit Antena 1. Într-un interviu recent, a oferit mai multe detalii despre decizia sa de a se retrage din televiziunea care a consacrat-o, precum și despre legătura sa de prietenie cu Andreea Esca. Iată ce a declarat!

Andreea Berecleanu, declarații despre retragerea din televiziune

Andreea Berecleanu este foarte încântată de schimbarea pe care a făcut-o. Trecerea de la Antena la Prima TV a fost una inspirată și plină de reușite. Prezentatoarea este încântată de faptul că are alături o echipă formată din oameni dedicați meseriei. În plus, ea și-a reîntâlnit o parte dintre foștii colegi, iar colaborarea dintre ei funcționează de minune.

„La Prima TV, televiziunea unde sunt deja de trei ani, este o echipă tânără, mă refer în special la reporteri. Suntem în jur de 10-15 seniori în redacție, pe toți îi cunoșteam dinainte, ne-am intersectat la un moment dat în viața noastră profesională. A fost foarte drăguț să revăd oameni cu care am lucrat la SOTI sau care mi-au fost colegi de facultate. La Prima e o energie bună. Știți cât e de important într-o redacție? De fapt, în orice mediu profesional?”, a declarat Andreea Berecleanu, conform Revistei Viva!

berecleanu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Prezentatoarea a vorbit și despre retragerea din televiziune. Deși nu plănuiește ca aceasta să aibă loc curând, nu se teme de momentul în care va sosi timpul să facă acest pas. Andreea este implicată în numeroase proiecte personale, iar prietenii apropiați îi recomandă cu multă căldură să aloce mai mult timp relaxării.

„Nu-mi ajunge timpul peste zi pentru cât lucrez pentru clienții mei pentru partea de comunicare, am planuri și proiecte în minte în permanență. Nu duc lipsă de idei, de creativitate, ba chiar ar trebui să mai încetinesc ritmul. Așa mă sfătuiesc prietenii”, a declarat Andreea.

Cât despre relația pe care o are cu Andreea Esca, prezentatoarea a vorbit în termeni diplomați. Deși o consideră o prietenă pe Andreea Esca, subliniază că nu se vizitează acasă reciproc și nici nu au plecat în vacanțe împreună. Între ele este vorba despre respect pentru profesionalismul de care dau dovadă și de o amiciție statornică.

„Ce ne leagă este exact ce se vede. O relație de respect, de colaborare, de prietenie. Nu am făcut nicio vacanță împreună, nu ne vizităm neapărat acasă, dar ne cunoaștem foarte bine. Ne știm tinerețea, ne cunoaștem părinții, copiii, prietenii”, a declarat Andreea Berecleanu, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram Andreea Berecleanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton