Homepage  / Vedete româneşti

Cât a costat rochia pe care Andreea Berecleanu a purtat-o la nunta Ancăi Lungu. Prezentatoarea a cheltuit o mică avere pentru ținută

Cât a costat rochia pe care Andreea Berecleanu a purtat-o la nunta Ancăi Lungu. Prezentatoarea a cheltuit o mică avere pentru ținută
14

de Cristina Țapu,

Într-o atmosferă de basm pe malul mării din Halkidiki, Grecia, Anca Lungu și Harry Arampatzis și-au unit destinele într-o ceremonie elegantă și plină de emoție. Evenimentul a fost onorat de prezența nașilor, Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, care au devenit părinții spirituali ai cuplului. Jurnalista de la Prima TV a atras toate privirile datorită ținutei pe care a purtat-o.

Cât a costat rochia pe care Andreea Berecleanu a purtat-o la nunta Ancăi Lungu

Andreea Berecleanu a ales să poarte o creație spectaculoasă semnată de designerul Nicoleta Negură. Rochia, realizată din mătase de culoarea fildeșului, se distinge prin designul său fluid și elegant. Multiplele detalii de pe volane adaugă un plus de rafinament și ținutei, oferindu-i un aer romantic și boem.

Creația haute-couture purtată de Andreea Berecleanu are un preț de 13.000 de lei, fiind o piesă vestimentară unică și sofisticată, dar prezentatoarea nu a ținut cont de bani atunci când și-a ales rochia de nașă. Andreea a a ales să completeze ținuta cu o pereche superbă de cercei și cu un machiaj discret, care i-a scos în evidență frumusețea naturală.

anca-lungu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Fericirea are chipul ei. Emoția are chipul lui. Anca și Harry, dragii noștri prieteni, începând de ieri, și iubiți fini. Bucuroși, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase. Le-am însoțit pașii la altar, în prezența familiei și prietenilor apropiați, apoi am dansat și ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul mării, cu picioarele în nisip, îmbrăcați toți în alb, așa cum ne-a rugat Ancuța. Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei și al lui Harry, pentru că știu că ați însoțit-o ca telespectatori atât în viața ei profesională, cât și personală. Noi, ca nași, le vom fi alături necondiționat în fiecare moment al vieții de familie, la fel cum am făcut-o și până acum! Cu dragoste, Andreea și Constantin”, a fost mesajul pe care Andreea l-a scris pe pagina personală de Instagram, în dreptul mai multor imagini realizate în ziua nunții.

Anca Lungu a renunțat la România de dragul soțului

Anca Lungu și Harry Arampatzis s-au căsătorit religios pe 10 iulie, în Grecia. Cei doi au primit binecuvântarea preotului, unindu-și destinele în cadrul unui eveniment discret și fiind înconjurați de persoane apropiate. Fosta vedetă de la Antena 1 a purtat o rochie simplă, care îi evidenția naturalețea, iar mirele a optat pentru un costum elegant.

Timp de mai mulți ani, Anca Lungu a fost prezentatoare de știri la Antena 1. Cu toate acestea, în 2018, a făcut o schimbare radicală renunțând la cariera în televiziune și la viața sa în România. A ales să pornească pe un nou drum alături de Harry Arampatzis, stabilindu-se în Franța, la Nisa.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton