; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bănică vrea să cucerească Europa

09 March 2012

Artista, a cărei nouă piesă, „Shining Heart', a fost lansată recent, are mulţi fani în toată Europa, iar asta se vede în numărul de cântări, care creşte de la o zi la alta.

S-a întors duminică, 11 martie, dintr-un concert în Israel şi va mai pleca în perioada următoare în Bulgaria, Italia, Grecia, Albania, Rusia şi din nou în Dubai, ca să-şi încânte fanii cu piese precum „Love in Brasil' sau „Electrified'.

Andreea Bănică nu-şi mai vede capul de atâtea cântări. Totuşi, chiar şi aşa, îşi face timp şi de filmat videoclipuri. De curând, ea le-a terminat pe cele de la clipul piesei „Shining Heart', pe care o cântă împreună cu Laurenţiu Duţă, compozitorul ei preferat.

Filmările au avut loc la Castel Film Studios şi într-un club foarte cunoscut din Bucureşti şi au durat aproape 36 de ore. „Este o poveste frumoasă, de dragoste. Sper să vă placă clipul şi să vi se pară cel puţin la fel de bun ca piesa în sine', ne-a zis Andreea.

Îşi mai doreşte un copil

Cât priveşte viaţa personală, cântăreaţa în vârstă de 33 de ani ne-a zis că i-ar plăcea să-i facă un frăţior sau o surioară fetiţei sale Sofia, în vârstă de doi ani şi jumătate, însă contractele nu o lasă.

„Mi-aş mai dori un copil, dar nu este acum momentul. Programul meu este stabilit cu mult înainte. Am angajamente până anul viitor', ne-a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare