; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea banica vacanta

Andreea Bănică, vacanță exotică fără soț! De ce a plecat vedeta singură

26 April 2021

Andreea Bănică se numără printre vedetele de la noi care au optat în această perioadă pentru o vacanță într-o destinație exotică. 

Vedeta se află în Kenya, însă și-a surprins publicul precizând că a plecat de acasă fără soțul ei. Cu toate acestea, Andreea  Bănică este însoțită de fiica sa, Sofia. Pentru că internauții erau curioși de ce soțul și fiul cel mic nu le-a însoțit, Andreea a ținut să îi lămurească pe toți printr-un InstaStory, pentru a evita astfel alte zvonuri:

„Noi nu i-am luat pe copii în destinații îndepărtate pe alte continente. Consider că fiind foarte mici, nu înțeleg mai nimic și nici nu țin minte mare lucru… acum, la 12 ani, percepe altfel lucrurile și trăiește emoția la cote mari. Rămâne cu amintiri frumoase', a spus Andreea despre faptul că fetiței ei îi place foarte mult în această vacanță. 

Cântăreața le-a spus oamenilor, care o urmăresc pe rețelele sociale, de ce Lucian și Noah au rămas în România.

„Nu am mers împreună din mai multe considerente… Noah este prea mic pentru această aventură! Lucian se ocupă de hotelul de la mare și alte proiecte, are grijă de părinții lui, deci nu putea pleca din țară. Băieții și-au luat rulota și au plecat și ei într-o excursie pentru ca Noah să nu simtă prea tare plecarea noastră', le-a răspuns Andreea curioșilor.

 Vezi galeria foto >

Vedeta a ținut să menționeze că a plecat în această destinație de vis împreună cu nașii lor.

„Nașii noștri ne-au anunțat că vor să plece în Kenya și am plecat cu ei. Motivele: un loc unde îmi doream să ajung pentru safari și plăcerea de a admira animalele în habitatul lor. Fascinant de-a dreptul', a spus Andreea, pe contul ei de Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare