Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică și-a angajat fiica de 14 ani la hotelul pe care-l deține în Eforie Nord. Cum se descurcă adolescenta la primul loc de muncă

Andreea Bănică și-a angajat fiica de 14 ani la hotelul pe care-l deține în Eforie Nord. Cum se descurcă adolescenta la primul loc de muncă
14

de Redactia Tvmania

Andreea Bănică este mama a doi copii superbi, iar artista este foarte atentă la valorile pe care le insuflă acestora. Pentru a o face pe Sofia, fiica cea mare, să înțeleagă cât de greu este să muncești și să obții bani, Andreea a luat o decizie curajoasă!

Andreea Bănică și-a angajat fiica de 14 ani la hotelul pe care-l deține în Eforie Nord

Andreea Bănică are o fiică adolescentă pe nume Sofia. La 14 ani, Sofia este un copil cuminte, curios și dornic să învețe lucruri noi. Andreea este o mamă atentă, implicată și își dorește ca ce doi copii ai săi să nu ajungă răsfățați peste măsură și adulți care nu cunosc valoarea banilor munciți din greu.

Vara aceasta, Andreea și Lucian Mitrea au luat o decizie clară. Sofia i-a ajutat la hotelul pe care l-au clădit în Eforie Nord și care s-a bucurat de un succes formidabil în rândul turiștilor. Adolescenta a fost angajată part-time și s-a descurcat de minune, deși a avut emoții la început.

Ce-sfatrui-ii-da-Andreea-Banica-fiicei-sale-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Sofia a demonstrat că se poate descurca într-o astfel de situație, iar Andreea ia în calcul ca anul viitor adolescenta să muncească la recepția hotelului situat pe malul mării, devenit afacere de familie.

„Anul acesta am făcut primul pas cu Sofia. Am, să zic, angajat-o part-time jos, la unul dintre spațiile comerciale pe care le-am închiriat la hotel. A fost și ea o perioadă acolo angajată pentru a vedea, de fapt, cum stă treaba. Cât de greu este să câștigi bani, cât de greu este să muncești, ce fel de muncă faci. Să facă un pic diferența și să-și dea seama că ea și fratele ei vor trebui să ducă mai departe această afacere, să crească acest hotel poate mai mult decât o putem face noi, la ora actuală. De la anul încercăm să vedem dacă o putem pune să lucreze la recepție. Încercăm să o stimulăm puțin”, a povestit Andreea Bănică, conform Unica.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea dețin propriul hotel în Eforie Nord. Turiștii s-au cazat în număr ridicat aici, în ciuda faptului că prețurile nu sunt deloc de neglijat. O singură noapte de cazare într-un studio, în timpul lunii iulie, poate ajunge la peste 600 de lei. Dacă vorbim despre prețurile pentru un apartament, atunci suma crește considerabil, iar turiștii trebuie să scoată din buzunar mai bine de 2.000 de lei pentru două nopți.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din liceu

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din perioada liceului, dar au devenit oficial soț și soție în anul 2008.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în perioada liceului, atunci când solista era în clasa a X-a, iar Lucian în clasa a IX-a. S-au căsătorit în anul 2008, iar împreună au doi copii minunați. Din relația lor nu au lipsit conflictele, însă de fiecare dată cei doi au găsit o modalitate de a se înțelege și sprijini reciproc, iar povestea lor de dragoste poate să fie un exemplu pentru cei din jur.

Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei.”, povestea Andreea Bănică, conform Click!

Sursă foto: Instagram Andreea Bănică

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton