Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică, o nouă apariție de senzație pe malul mării. „Prima poză pe anul ăsta în costum de baie”

Andreea Bănică, o nouă apariție de senzație pe malul mării. „Prima poză pe anul ăsta în costum de baie”
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică a publicat noi imagini de la mare. Artista, în vârstă de 45 de ani, are un corp de invidiat și nu ezită să publice fotografii cu ea în costum de baie. De data aceasta, ea a publicat o imagine în timp ce este surprinsă la malul mării.

Andreea Bănică a publicat noi imagini în costum de baie

Andreea Bănică a împlinit 45 de ani la sfârșitul lunii iunie, însă este într-o formă de zile mari și are un corp de invidiat. Artista s-a bucurat de clipe de relaxare la mare, pe litoralul românesc, în stațiunea Eforie Nord. Andreea Bănică a publicat o imagine de senzație cu ea în costum de baie și spune că este prima imagine de acest gen pe anul acesta. De asemenea, ea și-a invitat fanii la hotelul ei de pe litoralul românesc.

Hello! Prima poză pe anul ăsta în costum de baie. La mare este vreme perfectă pentru plajă și bălăceală. Vă așteptăm la Eforie-Nord la Hotel Atmosphere by the sea”, a scris Andreea Bănică, pe Facebook.

Andreea Bănică, o nouă apariție de senzațieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nu este prima dată când Andreea Bănică pune imagini cu ea în costum de baie. La începutul lui mai, ea s-a lăudat cu fizicul ei, printr-un video în care alerga în timp ce se afla în mare.

„Atenție! Aceasta nu este o reclamă la costume de baie, ci mai degrabă reclama unui corp neatins de bisturiu până azi, cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani! Abia aștept să vină vara! îmi este dor de mare, soare și vreau să dau fuga la Eforie cu treburi, dar să mă și încarc de energie pozitivă.

Gurile rele vor spune: „vai, uite cum îi sar sânii”, ceea ce este normal și natural! „Uite cum e, cum nu e “, nu îmi pasă decât de cum mă simt eu în corpul meu azi!

Restul nu contează”, a scris Andreea Bănică în dreptul unui video în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton